Met een unicorn naar je werk? Dat kan vanaf nu!

Vrije tijd door Chiara

 

Vergeet de bus, metro, tram of trein. En die fiets mag je ook lekker in je schuur laten staan. De auto is nu zo overrated! Want echte ladies gaan per koets natuurlijk. En niet zomaar een koets... Nee een glitter and glamour one ofc! 
 
 

 

 
Sprookjes zijn bedrog
’En ze leefden nog lang en gelukkig…’ Vroeger geloofden wij vrouwen er heilig in dat onze prins ons op een dag wakker zou kussen, wij de sterren van de hemel zouden dansen met hem tijdens het bal, en rond zouden rijden in een gouden koets terwijl we naar alle dorpsleden zouden zwaaiden. Wij wilden maar één ding; prinses worden en lang en gelukkig met onze prins leven. Zucht… was jij nog maar zo goedgelovig. En vooral; was het leven maar een sprookje. Maar de hoop dat onze peetmoeder tevoorschijn komt wanneer wij in een dipje zitten hebben wij allang opgegeven. Voor ons helaas geen toverfee die oude vodden in een schitterende jurk verandert en van een paar pompoenen een gouden koets tovert. Maar wie dacht dat sprookjes niet bestaan wordt nu even flink wakker geschud. 
 

A dream comes true
Londen heeft namelijk een tijdelijke taxi en we hebben het niet over de klassieker, maar….*tromgeroffel*.....de Unicab!!! Yup je leest het goed, maar we zullen het nog even voor je vertalen; een unicorntaxi *mondvaltwagenwijdopen*. Voor de ladies onder ons die niet zo visueel zijn ingesteld; de regenboog-gekleurde koets (smelt) wordt getrokken door echte unicorns (valt neer). De ultieme fantasie-taxi biedt plek voor vier personen en beschikt over één van de nieuwste telefoons, zodat jij dit unieke ritje even kunt vastleggen ofcourse. En natuurlijk kliekjes kan maken van DE hotspots van Londen, waar de taxi langs galoppeert. Als dit geen glamorous ride is?! 
 
 
Prinses voor één dag
De lucky girls die zich nu in de hippe hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk begeven kunnen voor één dag (of ritje) echt evenaren hoe het is om een prinses te zijn. En als dit je ultieme droom is; Londen is maar één uurtje vliegen. Alle ogen zullen ongetwijfeld op jou (eigenlijk de koets en de unicorns) zijn gericht, dus gooi je haren maar naar achteren en wuif zoals een echte prinses dat zou doen! Wij zijn in ieder geval stikjaloers en hopen dat dit geweldige initiatief snel over gaat waaien naar ons koude kikkerlandje! 
 
Zou jij (net als ons) een ritje willen maken in de Unicab?