Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

De meest shocking 1-aprilgrappen op een rij

Reageer

Lucky you als je er niets van gemerkt hebt... Maar miljoenen mensen zijn gisteren in de volgende 1-aprilgrappen gestonken. Origineel én grappig, de meeste dan.

Meisje dumpt haar vriend voor de grap op WhatsApp, maar het lachen verging haar al snel. De 17-jarige Schotse grapjas Hayleigh McBay schreef even later op Twitter dat haar 1-aprilgrap mis was gegaan. Arme schat!

Gelukkig bleek haar (ex-)vriend de grap mee te spelen en wilde hij het niet echt uitmaken. Boontje komt om zijn loontje.

Oké, eerlijk is eerlijk… Wij trapten er zo goed als in. Miz Mooz kwam met de Selfie Shoes. Het bedrijf vond het maar onhandig dat je met de selfiestick alsnog je armen moest gebruiken en beide handen nooit op de foto kwamen te staan. Daarom moest de selfie plaatsmaken voor de shoefie. Je kon de schoenen zélfs al online bestellen. Hi-la-risch.

Oké, we trapten hier ook bijna in… Echt fashionable vonden we het weliswaar niet. Maar watch your back gold in dit geval letterlijk en figuurlijk! Op 1 april kwam Hunkemöller met een nieuwe zomertrend voor op het strand.

Inmiddels is het lente, nog wel wat regen- en stormachtig. Maar! De zomer staat echt voor de deur. Dus het is weer tijd voor een mooie zomerse gloed over onze huid. Reisorganisatie Neckermann kwam met de online zonnebank-app. De beeldschermen van onze laptops en computers zijn zó geavanceerd dat ze zelfs uv-straling doorgeven. Wij zijn voor!

Google wist de wereld ook dit jaar weer te foppen. Ze zou zogenaamd de ‘dial-up’ lanceren. Een superlangzame internetverbinding om je te helpen tot rust te komen. Een verbinding zo sloom als in het begin van het medium. It’s a no go for us.

De zoekmachine hield het niet bij één grap. Ook maakte ze bekend dat Pac-man terug zou zijn, maar wel in een geheel nieuw jasje! Je kunt Pac-man namelijk in je eigen wijk spelen op Google Maps…

De boel werd volledig op stelten gezet door Google. Je kon gisteren ook omgekeerd zoeken, volgens de zoekmachine.

Bierbrouwer Grolsch hield het ook niet serieus . Het bedrijf maakte bekend dat er een leiding aan zou worden gelegd en wel een bierleiding. Tussen de brouwerij in Enschede en het festivalterrein van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde zou in 2018 de leiding klaar moeten zijn en het werk van tientallen tankwagens overnemen. Miljoenen kostte het, maar gelukkig kreeg de brouwerij een overheidssubsidie in het kader van vernieuwende Europese infrastructuur. Há, wij vinden het origineel.

Vodafone bedacht de SmartConvert. Nooit meer een dikke portemonnee, want je kunt voortaan je papiergeld inladen via een app op je smartphone. Het watermerk wordt vernietigd door een uv-flits waardoor het briefje waardeloos wordt.

Yes, we zijn allemaal gek op pakketjes! Maar de vacature die uitgerekend gisteren geplaatst werd door elektronicawinkel Coolblue was inderdaad te mooi om waar te zijn. Het bedrijf zou opzoek zijn naar een pakketknuffelaar. Wel voor de ietwat minder ambitieuze carrièretijgers. En welke opleiding en achtergrond je moet hebben?

Ook onze Duitse buren trokken gisteren hun lolbroek en de grapjas aan. De metro in Berlijn zou het toerisme niet meer aankunnen. Daarom is de dubbeldekmetro ontworpen. Zo worden de overvolle metro’s ontlast en komt iedereen in time aan op geplande bestemming.

De Nederlandse openbaarvervoerder kon niet achterblijven en liet aan haar reizigers weten dat er een cavia in de trein ontsnapt was. Of het om een 1-aprilgrap gaat, is ons nog steeds niet helemaal duidelijk. Anyway… De vinder zou een jaar lang gratis met de trein mogen reizen. En alle kinderen die hielpen met zoeken, konden gistermiddag gratis reizen.

Bron, bron, bron, bron, Twitter

Reageer

Reacties

Ze.nl reacties (0)
Schrijf als eerste een reactie:

Om te kunnen reageren moet je eerst

Annuleren
Gebruik een @ om iemand te noemen