Attentie: nieuwe Ben & Jerry's smaken

Eten door Vrouwen redactie

Wat het allerlekkerste ijs van de wereld is? Ja, dûh, dat hoef je ons echt geen twee keer te vragen. Dat is Ben & Jerry's! Bij uitstek! Het is zelfs zo dat Vrouwen.nl's Mariëlle helemaal geen ijs lust, behalve die van Ben & Jerry's. Het allerlekkerste vinden wij hem als je hem een klein beetje laat smelten en er doorheen roert zodat het een beetje smeuïg wordt en... god, alsof er een engeltje over je tong piest!

De favoriete smaak van Vrouwen.nl's Colette en Elke is Chocolat Fudge Brownie (riepen ze in koor). En van Mariëlle is dat Cookie Dough. Maar, binnenkort hebben we keuze uit nog meer smaken. Op 9 april is de officiële première van de nieuwe Ben & Jerry's smaken. Voor genodigden van deze première zal exclusief de nieuwe Nederlandse speelfilm De Ontsnapping, naar het boek van Heleen Van Royen (die pas veel later in de Nederlandse bioscopen draait), gedraaid worden in Pathé Tuschinski . En daar kun jij bij zijn! Het gaat dan om Ben & Jerry's Cookie Core smaken: spoonable core omringd door romig ijs, gemaakt van duurzame zuivel van onze Hollandse koeien. Alles is fairtrade, maar dat hoeven we waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Je moet namelijk wel echt van Mars komen als je Ben & Jerry's niet kent.

Wat kun je precies winnen?
Wij mogen 2 kaarten weggeven om bij de première van de nieuwe Ben & Jerry's smaken én van de film De Onsnapping op één avond te zijn.
De avond begint met een introductie over en bekendmaking van de nieuwe smaken (oh my, dit willen we weten!) die je uiteraard ook uitgebreid kunt proeven. Vervolgens wordt speciaal voor genodigden (voor jou dus) de nieuwe Nederlandse speelfilm De Ontsnapping gedraaid in de Nederlands mooiste bioscoop Pathé Tuschinski. Officieel draait de film pas vanaf 30 april in de bioscopen. Want wees nou eerlijk: de bios is the place to be voor ijseters.

Hoe kun je winnen?
Heel simpel: vul het formulier hieronder in.