6 Beauty producten die je in je koelkast moet bewaren

Gezicht door Vrouwen redactie

Je zult misschien een beetje gek aangekeken worden in het begin, misschien heb je er ook wel helemaal geen plek voor of misschien vind je het allemaal maar onzin. Toch zijn er een aantal beauty producten die je het beste in je koelkast zou kunnen bewaren. Niet alleen ons eten blijft langer goed in de koelkast, maar dat geldt dus ook voor sommige beauty producten. Welke? Dat lees je hier!

1. Oogcrème
Wanneer je je oogcrème in de koelkast bewaart, zal dit de goede stoffen in de crème versterken. Daarnaast is de kou heel goed om je wallen te verminderen.

2. Parfum
Vaak wordt parfum in de badkamer bewaard. Natuurlijk helemaal niet zo raar, het is een handige plek om even snel wat parfum op te spuiten. Helaas heb je hier veel last van warmte en vocht, wat juist helemaal niet goed is voor je parfum! Wanneer je het in de koelkast bewaart zal de geur langer blijven.

3. Nagellak
Hoe zonde is het dat het nog halfvolle potje nagellak al helemaal stroperig is geworden? Dat komt dus door warmte. Bewaar je nagellak in de koelkast en deze zal minder snel stroperig en dik worden.

4. Maskertjes
Ook je maskertjes kun je in de koelkast leggen, zodat ze lekker koud worden. Als je ze dan op je gezicht smeert, zal het je gezicht verkoelen en je weer helemaal fris laten voelen.

5. Lipstick
Lipstick smelt ontzettend snel als het warm is, wat resulteert in afgebroken lipsticks die scheef in het kokertje zitten. Zet je lipstick in de koelkast en deze gaat zeker weten veel langer mee. Dit geldt natuurlijk ook voor lippenbalsem!

6. Eyeliner
Als je je eyeliner 10 minuutjes voor gebruik in de koelkast legt, zal het lijntje preciezer worden. Hierna moet je het puntje slijpen en dan kun je aan de slag. Als je echt haast hebt zou je hem zelfs even in de vriezer kunnen leggen.

Bron en bron

Images: bron, bron, bron, bron, bron, bron en bron