Start het nieuw jaar met een nieuwe jij

Gezicht door Mariëlle

In het begin van een nieuw jaar ben jij ook wel degelijk aan vernieuwing toe. Schrob het oude jaar van je af en poets jezelf weer op. De Beautybox van januari draaide helemaal om “jou”. Verzorging voor jou en voor niemand anders. Verzorging voor jou, die in de winter buiten komt en extra hydratatie nodig heeft. Jij bent waar het om draait.



Yentl - Serum - Full size €89,00
Yentl Serum bevat een hoge concentratie Yentl Pure Argan Oil. En arganolie is het huidige toverwoord in beautyland. Alle huid- en haarproblemen lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen.


Greenland - Lipbalm - €5,95
Alles in deze lipbalm is puur natuur. Hij verzorgt, beschermt en zorgt ervoor dat de lippen niet uitdrogen door een combinatie van unieke ingrediënten.


Herbacin - Wuta Kamilla handcrème - Full size €3,95
De winter knaagt aan je handen. Bescherm ze hier altijd en overal tegen, met een handcrème die met gemak in je tas past. Wat ook fijn is, is dat de crème snel intrekt.


Dove - Wintercare Showergel €3,99
De wintercare editie van Dove is als een warm bad waar je in de winter zo aan toe bent. Het ruikt niet alleen naar de winter, maar hydrateert de huid ook nog eens.


Beauty UK - Nailcare - €5,95
Speek Dry Base Coat is speaciaal gemaakt voor vrouwen die nooit tijd maken voor zichzelf omdat ze nooit tijd hébben door het simpele feit dat dagen maar 24 uur hebben. En je ook nog ergens in de 24 uur moet slapen. En eten. En drinken. En werken. En je sociale leven onderhouden. We hebben het heus niet makkelijk ook. Daarom is een nagellak die binnen een minuut droogt (echt waar, na minder dan een minuut konden we al een vinger op de nagel drukken, zonder vingerafdrukken achter te laten. JOEPIE!) DE uitvinding van 2015. Nu al.


Lijkt het jou wel wat, zo’n pakket als de Beautybox vol speciaal geselecteerde beauty items? Deze editie is vandaag en morgenochtend nog te bestellen, maar je kunt je wel inschrijven voor de volgende box. Ga hiervoor naar Beautybox.nl.