Dit moet je zien: een magnetisch gezichtsmasker

Gezicht door Miranda

We hebben de afgelopen jaren aardig wat gekke maskers voorbij zien komen. Maskers die veranderen in ‘wolken’ op je gezicht, maskers die je laten veranderen in een panda… niets lijkt te gek. En nu wordt het nog spannender: er is namelijk een magnetisch masker op de markt. Jep...

Viral

Toen Dr. Brandt Magnetight Face Mask op de markt werd gebracht, ging het masker al snel viral. Ondertussen staat YouTube vol met mensen die het masker testen. Zo heeft de video van Buzzfeedblue ondertussen al bijna 2,4 miljoen views.

Het masker

Het geurvrije gezichtsmasker bevat antioxidanten en is gemaakt van lavendel, zwart toermalijn (een energiek mineraal), magnetisch ijzer en een verstevigend peptide. Maar schrik niet van het prijskaartje, want aan een magnetisch masker hangt een flink prijskaartje: zo betaal je voor dit masker bij Douglas maar liefst tachtig euro. Maar een ervaring is het zeker. Wanneer je dit masker aangebracht hebt, kun je het na tien minuten verwijderen met een tissue. En wrijven is niet eens nodig, zelfs wanneer je de tissue op een afstandje houdt, verdwijnt het masker als sneeuw voor de zon.

Zou jij het masker willen proberen?

Lees ook: 6 x natuurlijke ingrediënten die je NOOIT op je gezicht moet smeren

Beeld: iStock