Mooi oud worden: het hoeft blijkbaar geen bakken met geld te kosten (+WIN!)

Gezicht door Commerciële Redactie Ze.nl

We kunnen het ons allemaal nog herinneren: de tijd dat uiterlijke verzorging puur en alleen ging om de felheid van je lipstick of de klontjes in je mascara. Maar ben je de twenty-something jaren inmiddels lang en breed gepasseerd, dan komen er heel wat meer problemen om de hoek kijken… Welkom in de wereld van de kraaienpootjes en lachrimpels!

Rimpel hier, rimpel daar, rimpel overal

“Lach nou! Je bent zoveel leuker als je lacht!” Ik hoor het mijn moeder nog vaak zeggen. En dus lach ik. Vaak. Ik hou van lachen. Het maakt de wereld toch ook zoveel leuker. Ik snap er dan ook he-le-maal niks van, dat datzelfde lachen mij nu probeert op te zadelen met twee blijvende groeven aan de zijkant van mijn mond. Allesbehalve om te lachen. Maar goed, chagrijnig kijken is ook geen optie - dan word je meteen afgestraft met een fraaie fronsrimpel tussen de wenkbrauwen. Charmant? Not really. Maar om nou voor altijd je huid plooivrij te houden door jezelf een permanent emotieloos gelaat aan te meten… Nee.

Weg met die naalden!

Dus zijn in onze maatschappij de bezoekjes aan klinieken voor cosmetische ingrepen niet van de lucht. Maar wat als je, net als ik, die naald niet zo ziet zitten? Of, net als ik, geen zin hebt om tientallen, zo niet honderden euro’s te spenderen? Kruidvat komt met een goed alternatief. En, zoals we van Kruidvat gewend zijn, voor een heel fijn prijsje. Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum is een serum dat je elke ochtend en avond op je schone gezicht aanbrengt voordat je er dag- of nachtcrème op smeert.  Het vermindert snel en langdurig expressielijntjes en rimpels die ontstaan bij mimiek. En dat zonder dat er een naald aan te pas komt! Het serum ligt sinds kort in de Kruidvat winkel en je koopt ‘m al voor € 4,99.

WIN de complete lijn

Naast het Kruidvat Skin Science Wrinkle Reducing Serum zijn er nog meer producten in de Skin Science lijn die lijntjes en rimpels helpen te verminderen: zo is er een dagcrème, een nachtcrème, een elixer, een eye gel en een deep cleanser. Zeker de moeite waard om eens te proberen! Oh enne... Wij mogen een heel pakket weggeven! Meedoen? Laat hieronder je gegevens achter.