Huidproblemen? Probeer een chemische peeling

Gezicht door Redactie Ze.nl

Fijn: waar collega Tina een flawless huid heeft, loop jij met enorme kraters op je gezicht of zie je steeds meer pigmentvlekken verschijnen. Erg blij word je niet van je spiegelbeeld. Probeer de nieuwe BioSurface Peel van Dermalogica!

Huidproblemen
Huidproblemen komen bij elke leeftijd voor. Dacht je na de puberteit van je puistjes af te zijn, krijg je er weer pigmentvlekken voor terug. Wat je huidprobleem ook is: huidveroudering, pigmentproblemen, zonneschade en acné zijn allemaal problemen die door het ondergaan van een peeling verbeteren. Wat je ervoor terug krijgt? Een fijnere, verbeterde huidstructuur, minder pigmentvlekjes, een frisse stralende huidskleur, minder fijne rimpeltjes, verdikking van de lederhuid door aanmaak van collageen en een diepe reiniging. Een peeling kun je op je gezicht laten doen, maar ook je nek en decolleté kunnen aangepakt worden. 
 
Nieuwe peeling Dermalogica
Wil je zeker zijn van een goede peeling met resultaat? Ga dan naar een schoonheidssalon waar ze de nieuwe BioSurface Peel van Dermalogica aanbieden. Dit is de eerste oppervlakkige chemische peeling die exclusief is samengesteld voor het gebruik in schoonheidssalons.
 

BioSurface Peel is in staat om verschillende huidcondities te behandelen zoals het verbeteren van de huidtextuur, verminderen van fijne lijntjes en het behandelen van zaken als hyperpigmentatie, acne ontstekingen en ontstoken haarfollikels (ingegroeide haren). De nieuwe procedure biedt de vele voordelen van traditionele chemische peelings, maar dan met minimale tot geen roodheid of hersteltijd, een groot voordeel als je naar je behandeling direct door moet naar een afspraak. 

Hoe werkt het?

De actieve ingrediënten zorgen voor het afschilferen van de cellen en celvernieuwing wordt enorm gestimuleerd wat mooi is tegen tekenen van huidveroudering en hyperpigmentatie. Ook wordt hyperpigmentatie tegengegaan en helpt de peeling bij het verwijderen van verstoppingen. De De.celerator zorgt ervoor dat het exfoliatieproces wordt gestopt. Dit zorgt voor het neutraliseren van de zuren en het kalmeren van de huid en draagt bij aan het herstelproces van de huid.

Ga jij 'm proberen?