Win: 8x Herra Protect Hair Perfume

Gezicht door Mariëlle

Welk advies krijg je altijd om parfum langer en beter te laten ruiken? "Spuit het op je haar." En dat knaagt, want parfum op je haar spuiten is toch helemaal niet goed voor je haar? Dat staat haaks op al onze principes. We doen er alles aan om ons haar zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen, en dan spuiten we er parfum in? Dacht het niet. Behalve als die parfum speciaal gemaakt is voor je haar en het je haar ook nog eens beschermt, zoals de Herra Protect Hair Perfume die je bij ons kunt winnen. Wat een briljant idee wat al onze dilemma's en first world problems wegveegt. Hoezo hebben wij dit product zelf niet verzonnen?


Herra Protect Hair Perfume van Worldofbeauty.nl is een parfum dat speciaal gemaakt is om je haar te beschermen tijdens het föhnen, stijlen, krullen, tegen invloeden van buitenaf en tegen UV-straling. Het bevat ook olijfextract met bestanddelen die bescherming bieden tegen vervuiling en vrije radicalen. Herra hydrateert door de toegevoegde glycerine zonder het haar te verzwaren en het laat je haar heerlijk ruiken. Dat het goed is voor je haar kunnen we met zekerheid zeggen, omdat het is ontwikkeld door James Davis (één van de bekendste kappers van Londen), een parfumexpert en het toeziend oog van iemand die alles weet van hoofdhuiden (een trichologist) die goedkeurend oordeelde over het eindresultaat.


Het parfum riekt naar een frisse cocktail van onder andere Italiaanse bergamot, loquat, rozen, witte jasmijn, mimosa, heliotroop, lelie, vanille, tonkaboon, sandelhout en muskus. We hebben dit fascinerende product dan wel niet zelf verzonnen, maar we mogen wel 8 stuks (met een waarde van €34,99 per stuk) verdelen onder onze lezeressen. Vul het win-formulier hieronder in en maak kans.

Let op: door het formulier in te vullen en deel te nemen aan de winactie geef je toestemming dat we je e-mailadres doorgeven aan World Of Beauty.