Zeg nee tegen kinderprostitutie met ons, Free a Girl & L’Oreal

Gezicht door Vrouwen redactie

Je denkt misschien dat het een ver van je bed show is, maar niets is minder waar. Zelfs in Nederland werken minderjarige meisjes gedwongen in de prostitutie. Daar kunnen wij met z’n allen iets tegen doen; wij kunnen het verschil maken. Wij sloegen onze handen ineen met Free a girl en L’Oréal om om een signaal af te geven tegen kinderprostitutie. Voor de meisjes die nu vast worden gehouden in bordelen en zelf dat signaal niet kunnen geven. Doe je ook mee?

Plaats morgen, op 11 oktober (dan is het Wereldmeisjesdag) een selfie met de rode lipstick van de Pure Reds Exclusive Collection van L’Oréal, met de hashtag #omdatzijhetwaardis. Hiermee geven we met zijn allen een duidelijk signaal af tegen kinderprostitutie! Daarnaast mag je ook een donatie doen op www.omdatzijhetwaardis.nl. Ook L’Oréal doet een flinke duit in het zakje van Free a Girl: van elke verkochte lipstick uit de Pure Reds Exclusive (hier te koop!) doneert L’Oréal een euro aan de stichting. Met de opbrengst kan Free a Girl nog meer meisjes uit bordelen bevrijden, opvangen en terug brengen naar hun wanhopige moeders. Kijk hier voor meer info over de actie.

Kort maar krachtig:

- Lipstick uit de Pure Reds Exclusive collectie van L'Oréal
- selfie
- #omdatzijhetwaardis @freeagirl
- Doneer op Freeagirl.nl

Ook leuk om te weten: de meest unieke, krachtige selfie wint een YC Jewels sieradenpakket van Yolanthe Sneijder Cabau, de mede-oprichter en ambassadrice van Free a Girl én bovendien een L’Oréal Paris make-up pakket!

Het werk van Free a Girl de moeite van het steunen waard, omdat al hun campagnes direct gericht zijn op het actief bevrijden van meisjes. Zoals dit meisje uit India, dat haar verhaal vertelt in deze indrukwekkende video.