Win: Overnachting voor 2 personen bij Hotel IX Amsterdam - AFGELOPEN

Wonen door Vrouwen redactie

De 9 straatjes in Amsterdam zijn waarschijnlijk het meest bezochte en gefotografeerde gebied van de stad. En terecht, want de fotogenieke straatjes liggen precies tussen de typisch Amsterdamse grachten. Bovendien is het een soort epicentrum voor hip Amsterdam en verschijnen er elke week nieuwe boetieks, lunchtentjes en koffiebarren. Oh, en een barbier, waar je terecht kunt als je (vriend) een woekerende baard hebt/heeft die getrimd moet worden.

De 9 straatjes zijn ook het decor van het onlangs geopende Hotel IX Amsterdam. Dit is het enige hotel dat echt daadwerkelijk aan de 9 straatjes ligt, en daar zijn ze trots op. Vrijwel alle producten in het hotel komen van winkels uit de buurt; van de zeepjes in de badkamer tot de afbeeldingen aan de muren. Oh, en wist je dat de film Hartenstraat hier voor de deur is opgenomen?

- Overnachting voor 2 personen winnen? Scroll helemaal naar beneden voor onze winactie! -

Wat Hotel IX Amsterdam nóg leuker maakt is dat het een boutique hotel is met maar 5 suites. Het hotel werkt bovendien niet met een receptie en met kamersleutels, maar met een toegangscode bij de voordeur die alleen bekend is bij de gasten. Het is dus echt net alsof je een eigen huisje hebt in het hart van Amsterdam. Nou ja, voor een nachtje dan. Ook leuk: het nespresso apparaat en de minibar kun je kosteloos gebruiken en ze worden elke dag aangevuld, net als de verzorgingsproducten in de badkamer. We like!

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft bericht ontvangen per mail.