Feitjes over de liefde die je nog niet wist

Vrije tijd door Mariëlle

De liefde... Wwijmel, zwijmel, kwijl, kwijl. Dat is toch het allerbelangrijkste in de hele wereld? Het is niet voor niks dat het merendeel van de liedjes over liefde gaat en dat de populairste films zijn geschreven over romances tussen verschillende personen. Omdat we ons er allemaal in kunnen herkennen -iedereen heeft wel íets met liefde toch?- en omdat we er nooit over uitgepraat zijn. Liefde: we love it! En je kunt het beste zijn in de liefde als je er zoveel mogelijk over weet, dus bij dezen een spoedcursusje liefde aan de hand van heel veel weetjes. Hierna ben je doctorandus-love. Promise.


Stellen die minimaal 10 minuten per dag lachen zouden meer kans hebben op een sterke relatie. Dus bereid een paar goede grappen voor voordat je naar huis gaat en je zit gebakken.


Dit is een tip voor mannen die stiekem meelezen op Vrouwen.nl: vrouwen stellen over het algemeen vragen waarop ze het antwoord eigenlijk al weten, dus je kunt maar beter de waarheid vertellen.


De beste huwelijken beginnen als vriendschap. Trouwen met iemand met wie je een hechte vriendschap hebt zal scheidingen tot 80% verminderen. Opposites attract gaat hier dus eigenlijk niet op.


In plaats van dat je iemand een hand geeft, kun je diegene beter vol op z'n smoel pakken, want het schijnt dat zoenen hygiënischer én gezonder is dan iemand de hand schudden. Dat u 't weet.


Een crush houdt maximaal stand voor vier maanden, als het langer duurt dan dat ben je toch echt verliefd.


Een vrouw is onbewust gered van haar toekomstige echtgenoot. De vrouw probeerde namelijk om zelfmoord te plegen door de van Eiffeltoren te springen, maarrrr een auto verstoorde haar plan. Ze kwam terecht op de auto en uiteindelijk trouwde ze met de eigenaar van de auto.


Last van een hoge bloeddruk? Knuffel er maar lustig op los, want knuffelen helpt de bloeddruk te verlagen.


De helft van alle huwelijken eindigt in een scheiding. En dan is hier het goede nieuws: de helft van alle huwelijken slaagt wel.


Nog meer goed nieuws: mannen moeten meehelpen in het huishouden, want ze worden er vrolijker van en uiteindelijk zal dit resulteren in meer seks. Dus dat is het beste voor iedereen.


Bron