Vier slimme tips voor budget dates

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Een filmpje pakken, diner bij kaarslicht in een fancy restaurant, een dagje pretpark. Met zo’n date maak je natuurlijk wel indruk op je (toekomstige) lief. Jammer genoeg is het budget voor dit soort dingen niet altijd toereikend. En wie niet veel uit kan geven moet slim zijn. Screw die fancy dates! En ga lekker voor een van deze budgetdates (die minstens net zo leuk zijn).

Het strand
In de zomer neem je je date lekker mee om te gaan zonnen, te spartelen in het water en lekkere ijsjes te eten. Maar ook in de herfst en winter is het strand een prima keuze voor een leuke date. Ga samen op zoek naar mooie aangespoelde schelpen, ga tegen de harde wind inhangen (heel leuk) en bekijk de zonsondergang. Vooral ’s winters en in de herfst hoef je je geen zorgen te maken om over andere badgasten heen te struiken. The beach is yours!

Vintage film marathon
Ga eens langs bij je oma of een ander (oud) familielid en vraag naar oude films. Misschien moet je er nog even een videorecorder bij lenen, maar je bent binnen no-time gereed voor een date night mét vintage films. Natuurlijk kan je de films ook via internet bekijken, maar lekker pixellige beeld en het geluid van de snorrende videoband voegen gewoon iets toe aan deze date. Zoek alle kussen in het huis bij elkaar, zet wat snacks neer en plof samen met je lover lekker op de bank.

Schattenjacht
Het is misschien wat meer werk, maar met een heuse speurtocht maak je zeker indruk. Verspreid door de omgeving aanwijzingen en briefjes die een speciale betekenis voor jullie hebben. Aan het einde van de zoektocht ligt er natuurlijk een schat te wachten , dit kan natuurlijk van alles zijn (jij, in een nieuw setje ondergoed, met een strik om je hoofd?). Als hij hierna niet helemaal weg van je is, weten wij het ook niet meer.


Een massage
Oke, dit is een aanrader voor als jullie al wat langer bij elkaar zijn. Tijdens een eerste date kan het een beetje creepy zijn als jij direct met de massageolie aan komt zetten. Maar een goeie massage kan wonderen doen! Neem er de tijd voor, steek kaarsjes aan en zet relaxende muziek op.


Bron,bron,bron,bron,bron