Tweelingzussen delen alles: hun mobiel, eten en zelfs een vriendje

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Zusterliefde kan ver gaan, maar de Amerikaanse Amy en Becky Glass nemen het wel erg serieus. De dames zijn al vijftien jaar niet langer dan dertig minuten van elkaar vandaan geweest. Ze hebben samen één Facebookprofiel, slaapkamer, telefoon en een bedrijf. Ook zorgen ze er elke dag voor dat ze precies de zelfde outfit aanhebben, met een klein kleurverschil.

Om precies hetzelfde lichaam te hebben meten ze hun eten precies af, zodat ze evenveel eten. Als de een vol zit, stopt de ander ook gelijk met eten. Ze voelen zich daarom ook meer ‘één persoon met twee lichamen’. Ooit was een van de zussen zwaarder dan de ander, maar dat vonden ze verschrikkelijk omdat ze op die manier niet precies op elkaar leken.

Het gaat zelfs zo ver dat de zusjes een tijd lang dezelfde vriend hebben gehad. En ja, daar deden ze ook alles samen mee. Nu is de relatie uit en hebben de zussen besloten dat ze nooit gaan trouwen. Ze zeggen genoeg te hebben aan elkaar en hebben dus geen man nodig. De vrouwen hopen nooit meer van elkaar gescheiden te hoeven zijn. Ze zijn er zelfs van overtuigd dat ze precies op het zelfde moment zullen sterven.

Bron