Nep One Direction verdient bakken met geld

Celebs door Vrouwen redactie

Er zijn heel wat meisjes die tot het uiterste gaan voor een bezoekje van boyband One Direction op hun verjaardagsfeestje. Helaas is dat maar voor heel weinig mensen weggelegd. Een groep mannen zag daar echter een goudmijn in. Ze richtte Only One Direction op, een coverband. De groep bestaat uit vijf mannen die eigenlijk helemaal niet op de jongens van 1D lijken, maar toch zijn ze razend populair. Zo had de band optredens in Dubai, waar duizenden meisjes op afkwamen. Een concert van Only One Direction trekt meer dan 10.000 toeschouwers.

De jongens hebben een eigen privé-jet en vliegen daarmee naar de feesten en partijen af waar ze voor worden geboekt. Ze geven hele concerten maar zijn ook niet beroerd om op een verjaardagsfeestje te zingen. De nepperds worden zelfs opgewacht op het vliegveld door honderden gillende fans!

En al dat rondhuppelen als One Direction levert de mannen ook nog eens een leuk salaris op. Ze kunnen makkelijk een team met medewerkers onderhouden en leven zelf een leuk luxe leventje. Toch denken wij dat de echte fans tóch wat liever de echte 1D mannen zien op het podium.

Bron