5 Healthy snacks

Eten door Vrouwen redactie

Je herkent het vast wel: we willen heel graag gezond eten, kiezen de meest gezonde lunches en ontbijtjes. Maar dan komt het moment dat je snakt naar een tussendoortjes. Je hebt die gezonde lunch allang achter de kiezen maar dan heb je opeens hele hele erge trek. En dan is het zo gemakkelijk om iets lekkers als koekjes of snoep te pakken. Vandaar dat wij een top 5 healthy (maar ook hele lekkere) snacks hebben gemaakt om jullie te redden van deze momenten.

1. Havermout rozijnenkoekjes. De havermout rozijnkoekjes zijn gezonde koekjes die je heel gemakkelijk zelf kunt maken. Daarbij is havermout natuurlijk helemaal hot in healthy land. Kijk hier voor het recept op Foodness.

2. Choco mug cake. Wat is het leven toch goed: een chocoladecake en tevens gezond eten... Het kan niet beter! Kijk op Ilovehealth.nl voor het recept.

3. Banaan-ei pannenkoekjes. Dit kan ook een goede lunch- of ontbijtvervanger zijn maar een a twee pannenkoekjes werken ook heel goed als snack. Doe er wat vers fruit op en het voelt alsof je een traktatie eet! Kijk op Foodness.nl voor het recept.

4. Havermout appelcake. Appelcake hoeft ook al geen guilty pleasure meer te zijn, vanaf nu kun je die gezond eten met dit recept! Kijk op Annemerel.com voor het recept.

5. Hummus met groenten. Groenten zijn ontzettend gezond, dat hoef ik jullie niet meer te vertellen. Maar vaak zijn ze toch wat saai om elke dag te eten. Neem ze eens met een lekkere hummus, simpel en net wat smaakvoller. Kijk op Myrecipes.com voor het recept.

Welke healthy snack is jouw favoriet?