Schoenen met hoge hakken inlopen: zo doe je dat

Mode & trends door Vrouwen redactie

Oh, how we love high heels. Helaas zijn onze voetjes er vaak wat minder blij mee… Gelukkig kunnen wij vrouwen overal een oplossing voor vinden en daarom zijn wij op zoek gegaan naar dé tips om nieuwe hakken in te lopen.

Tip 1: Doe het rustig aan
Als je ze net nieuw hebt kun je ze het beste een uurtje per dag zittend aantrekken. Dus neem ze mee naar kantoor of kijk lekker een uurtje tv in je mooie hakken. Als ze heel krap zitten kun je vochtige sokken aantrekken en dan een rondje lopen met de hakken aan, dan worden ze iets opgerekt.

Tip 2: Maak ze ruw
Pak wat schuurpapier en schuur de onderkant een beetje, zodat je in ieder geval niet constant wegglijdt!

Tip 3: Aardappelvoet
Deze tip klinkt misschien een beetje raar, maar als je een geschilde aardappel in de schoen duwt en een nachtje laat staan dan is ie meteen uitgerekt! Zorg wel dat de aardappel groot genoeg is dat er ook daadwerkelijk wat gerekt wordt.

Tip 4: Rekoefeningen
Buig en rek die schoenen maar eens flink op en neer, zover als je schoen het toelaat natuurlijk. Zet je föhn daarna op de schoen en buig ze daarna nog een keer.

Daarna zul je je er toch echt aan moeten wagen, uiteindelijk moet je toch een keer aan ze wennen. Veel plezier met je nieuwe schoenen!

Bron, bron, bron, bron, bron and bron