Dagboek van model Angela

Eten door Vrouwen redactie

Vanaf deze maand houdt fashion model Angela een fotodagboek bij voor Vrouwen.nl. Ze stelt zichzelf alvast aan jullie voor.

Hoi! Ik ben Angela en ik ben model en eigenaar van de website Great Body & Skin | A fashion model reveals her secrets… Hier vind je vooral veel lekkere, gezonde recepten, maar ook artikelen over sport, psychologie en huidverzorging. Gedeelde passie voor gezond eten heeft mij in contact gebracht met jullie hoofdredactrice Claartje. Voor de nodige motivatie op het gebied van gezondheid, deel ik de komende maanden waar ik mij in het dagelijks leven zoal mee bezig houd.

Vandaag heb ik een afspraak met een psychologe. Het klikt onwijs goed en we besluiten al snel te ‘partneren’. Op de terugweg naar huis wil ik in de trein nog even snel een blog online gooien, maar mijn notebookje was ineens dood. Planning in de war; daar kan ik dus ècht niet tegen!

’s Avonds borrelen en daarna uit eten. Rode wijn, daar zitten echt heel veel gezonde stoffen in hoor!

Vandaag begin ik ‘rustig’ aan; ik ga lekker sporten. Geloof het of niet, maar een ochtendje afbeulen in de sportschool betekent voor mij echt ‘iets leuks doen’! Mijn personal trainer Ronald weet dat ik best wel wat aan kan en eist commitment en zet mij op een strak regime. Bring it on! Ronald trainde een olympisch kampioen en topmodellen en nu dus mij; hoe vet is dat?!

Ik ga uit eten in een Marokkaans eettentje. Ik moet even op mijn date wachten, dus werk nog even aan een filmpje voor mijn YouTubekanaal. Ondertussen geniet ik stiekem vast van een heerlijk Marokkaans rood wijntje.

Vandaag brunch ik buiten de deur, doe boodschappen (daar geniet ik meer van dan van shoppen!) en ga sporten. ’s Avonds doe ik helemaal niets, behalve op bed mijn favoriete sites Dumpert en Skoften bekijken. Ik ga stuk!

Uitslapen, ontbijten en tegelijkertijd een food diary schrijven. Ik begin pas laat in de middag met een shoot in de studio. Dit was mijn ontbijt: boekweitpannenkoek met amandelpasta en plakjes banaan. Heer-lijk!

Ik ben moe, maar toch ga ik nog even sporten. Na het sporten voel ik me altijd frisser en energieker. Ik kan best makkelijk zijn wat betreft kleding en ging dan ook zonder problemen in deze fantastische combinatie de deur uit. Zag ik trouwens ergens voorbij komen dat de beenwarmer helemaal in is in NYC op dit moment?

Oeps… na de krachttraining zagen mijn poezelige handjes er zo uit. Toch maar weer mijn fitness handschoentjes dragen.

Vandaag een shoot voor een haarmerk. Mijn blonde wenkbrauwen werden nog lichter gemaakt: heel cool vind ik dat!

Een middagje lekker ‘bakken’! Dit werden een gezonde half ‘raw’ aarbei-kokostaart en een batch raw post-workout energy bars.

Een uitnodiging voor de Foodness-kookworkshop! Deze was heel gezellig met leuke mensen die allemaal iets interessants hadden te vertellen ver voeding of gewoon heel erg gezellig waren. Samen met mijn vriendinnetje Annewil en Leonie van Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet maakte ik mug cakes.

Zo zag de taart eruit die ik meenam!

Een meeting met het Milanese modellenbureau Beatrice, één van de beste bureau’s in Milaan. Omdat mijn haar voor de meeting toch al fabuleus zat, schoot ik bij thuiskomst meteen een filmpje voor StyleToday. Ik werd er een beetje melig van.

Ontbijt is mijn meest favoriete gang van de dag. Ik ontbijt dan ook goed, meestal met havermout. Vandaag havermout met superfoods. Daarna langs bij mijn bureau voor een casting voor een Frans kledingmerk.

Vandaag schiet ik een filmpje over huidverzorging voor mijn site. Daarvoor moest ik eerst kasten aan de kant schuiven om een kale muur te hebben. Het filmen gebeurt heel chique op een tuinstoeltje.

Ik ben pas sinds kort begonnen met vloggen. Tot nu toe moet ik vaak nog erg lachen om mezelf. Gelukkig neem ik mezelf niet al te serieus.

Deze dag was het best vies weer. Ik had geen zin om naar de gym te gaan, dus deed ik thuis yoga met een YouTubekanaal.

Een screentest voor een commercial (die ik later ook binnensleepte; volgende maand meer hierover!) op de planning vandaag. Het is een invasie van roodharigen, grappig om te zien. Tijdens het wachten op mijn beurt werk ik mail bij.

Vandaag even lekker shoppen met een vriendin. Ik kom thuis met alleen maar een oorsieraad. Ik ben trots op mezelf (op het feit dat ik bijna niets onnodigs heb gekocht dan, hè)!

Als ik geen modellenwerk doe, werk ik aan mijn site. Ik bak, schrijf, mail of bel. Dit gebeurt vaak thuis, lekker in mijn kloffie en blotebillengezicht. Maar eigenlijk vind ik het veel fijner om een beetje onder de mensen te komen. Daarom zoek ik vaak met mijn laptop een café op. Zo dwing ik mezelf ook een beetje om in ieder geval niet de hele dag in badjas te lopen. Grappige is wel dat àls ik buiten de deur werk, ik graag los ga met kleurtjes. Ik hou d’r van!

Tot volgende maand!