Beautybox februari: Volledig in het teken van de liefde (voor jezelf)

Gezicht door Vrouwen redactie

Februari was de maand van de liefde. Volgens de Beautybox is het ook erg belangrijk om jezelf te verwennen en dus lief te zijn voor jezelf. Met deze box moet dat zeker lukken. Je kunt een heel ritueel samenstellen om eens extra lief voor jezelf te zijn. Dit zijn de stappen!

Stap 1: ANATOMICALS - you need a blooming shower
Start je dag met deze lekkere en frisse bloemengeuren. Deze douchegel is speciaal gemaakt om het lichaam te verwennen en jou op te laden voor een nieuwe dag.

Stap2: THIERRY MUGLER - Angel Eau de Parfum
Wanneer je uit de douche bent gestapt is het tijd om parfum op te doen. In deze Beautybox zit Angel van Theirry Mugler. Een verleidelijke geur die is ontworpen als eerbetoon aan de sensuele en glamour vrouw. Deze geur ruikt verleidelijk, onschuldig, krachtig en vooral erg lief. In deze box zit een flesje dat gevuld kan worden bij de IXI PARIS XL, dit omdat navullen van flesjes veel beter voor het milieu. Lief voor jou en lief voor de natuur dus!

Stap 3: LOOKX - Eyeliner exclusive green
Verleid je liefde met je mooie oogopslag gecreëerd met dit prachtige potlood. Deze groene kleur geeft een bijzondere en uitdagende look die je ogen mooi zullen accentueren. Met de speciale formule in het potlood kan je super makkelijk een mooie streep eyeliner neerzetten.

Stap 4: ANATOMICALS - “Never Lose Your Cherry” Cherry Lip Balm
Kussen doe je natuurlijk met je mond en daarom is het extra belangrijk dat jouw lippen extra verzorgd zijn. Deze balm voelt aan als een gloss en geeft je lippen een mooie kersenrode teint. De balm beschermt je lippen ook nog eens tegen de zon, ideaal!

Stap 5: PUPA MILANO - Nail Lasting Color Nailpolish
Om je look compleet te maken lak je je nagels met deze mooie rode kleur. PUPA nagellak is longlasting en zorgt voor een ultra glanzend effect met slechts één keer lakken. Als je nu niet lief voor jezelf bent geweest weten wij het ook niet meer!