Graffiti nagellak

Gezicht door Vrouwen redactie

Behoefte aan wat creativiteit op je nagels, maar ben je stiekem toch niet zo’n creatieveling als je zou hopen? Wij kennen het gevoel! Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een nagellak tutorial die er heel gaaf uitziet, maar wel lekker makkelijk is. Vandaag gaan we voor graffiti nagels.

Het enige wat je nodig hebt zijn de volgende kleuren nagellak:
- Donkerblauw
- Zilver
- Goud
- Doorzichtige topcoat

Stap 1.
Lak je nagels donkerblauw. Als de kleur niet volledig dekt kun je er nog een laagje overheen doen. Wacht wanneer je klaar bent totdat je nagels helemaal droog zijn.


Stap 2.
Begin met de zilverkleurige nagellak. Zorg dat je het kwastje goed afveegt aan de rand van het potje, zodat er vrijwel geen nagellak meer aan zit en je 'droge' streken te zien zijn. Als je dit niet doet zullen er geen duidelijke verfstreken te zien zijn en is het hele effect weg. Zet per nagel ongeveer drie of vier strepen. Als je klaar bent laat je het weer goed drogen.


Stap 3.
Ga nu verder met de goudkleurige nagellak. Doe precies hetzelfde, zet weer drie of vier 'droge' strepen per nagel. Zorg dat je het kwastje weer goed afveegt aan de rand van het potje! Laat je nagels weer goed drogen wanneer je hiermee klaar bent.


Stap 4.
Breng de topcoat op je nagels aan, zodat de nagellak lang mooi blijft. Weer laten drogen en klaar!


Bron