10 dingen die je moét hebben als het straks gaat sneeuwen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Op dit moment is het nog niet te merken, maar het schijnt toch echt een hele koude en barre winter te worden dit jaar - vanaf januari. Daarom hebben wij van Vrouwen.nl een aantal dingen voor je op een rijtje gezet die je deze winter echt niet kunt missen!

1. De thermolegging
Je hebt ze in allerlei kleuren en patronen, maar ook een gewone zwarte voor onder een net jurkje is erg handig! Want een verkouden blaas, daar zit niemand op te wachten.


2. Spikes voor onder je schoenen
We weten niet precies hoe ze heten (spikes, pinnen?) maar deze onwijs handige dingen voor onder je schoenen voorkomen dat je onderuit glijdt in de sneeuw! Misschien niet heel cool, maar een beetje nerdie op z’n tijd mag best. Wel zo veilig.


3. De onesie
Als er iets is wat je wel nodig hebt als het buiten koud is en jij binnen op de bank zit is het natuurlijk de onesie. Van olifant tot kangoeroe, je hebt ze in allerlei varianten. Belangrijker, ze zitten onwijs lekker!

4. Snowboots
Niets is zo vervelend als met natte voeten op je werk te komen en daar dan van negen tot vijf daar mee te moeten zitten. Gelukkig zijn daar de snowboots van Moon Boots, die er ook nog eens hartstikke leuk uitzien! Ze kosten €59.95 - €99,95 afhankelijk van de kleur.


5. Sokken van badstof
Of gebreide sokken natuurlijk, zolang ze maar lekker warm zijn. Liefst in een printje dat matcht met je gebreide trui!


6. Warme chocomel
Brengt die kou buiten toch nog één voordeel met zich mee. We hebben weer een excuus om te genieten van overheerlijke warme chocolademelk (met slagroom).


7. Gevulde speculaas
Ook al is Sinterklaas al lang het land uit, gevulde speculaas hoort eigenlijk gewoon bij je onesie & hot chocolate time.


8. De vijf euro sloffen-met-zool
Bijna in elke goedkope schoenenwinkel wel te vinden. Heerlijk om mee door het huis te lopen. Een tripje naar de plaatselijke supermarkt is ook nog acceptabel, maar verder zijn deze sloffen-met-zool niet voor buitenshuis vertoon.

9. Handenwarmers
Even op het knopje drukken en warm worden deze superhandige handenwarmers! Ook slim om mee te nemen op wintersport: mochten je handen in de lift echt helemaal bevriezen, dan heb je ze in een handomdraai weer warm.


10. Oorwarmers
Je oren krijgen een hoop te verduren op de fiets in die gure wind. Daarom is het altijd handig een paar oorwarmers in de kast te hebben liggen, zodat je bij aankomst van je bestemming niet eerst een kwartier met je handen over die knalrode oren hoeft te wrijven om ze warm te krijgen.


Bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron,bron