Op shopping trip naar Maasmechelen Village

Mode & trends door Vrouwen redactie

Nog maar twee weekjes wachten, dan breekt de gezelligste periode van het jaar weer aan! Eindelijk die paar dagen in het jaar dat je weer helemaal kunt uitpakken met glitters, paillen en andere leuke shiny mode-items. We hebben het natuurlijk over kerst en Oud&Nieuw. Weet jij al wat je aantrekt tijdens de feestdagen? Een chique jurkje met een panty en met die nieuwe pumps die je nu al aan het inlopen bent? Of toch die panty maar verwisselen voor een leuke gebreide maillot met die voorspelde 25 graden vorst deze winter?

Ook op de redactie van Vrouwen.nl is er natuurlijk al uitgebreid over dit onderwerp gediscussieerd. Vrouwen.nl’s Pauline heeft haar ideale kerstoutfit al helemaal in gedachten, die moet alleen nog wel even gekocht worden.

Pauline: “Precies, en waar kan dat nou beter dan in Maasmechelen Village? Deze merken outlet geeft vanaf 7 december ook nog eens extra kortingen vanwege de kerstperiode, bij aankoop vanaf twee items. Buitengewoon geschikt voor mijn dagje kerstshoppen dus, want stiekem ben ik toch wel een beetje een koopjesjager. Bestaande merken als G-star, Hugo Boss, Karen Millen, Tommy Hilfiger, Ugg® Australia en nieuwe merken als Ted Baker, Max Mara en Scotch & Soda kun je hier allemaal vinden, en alle items zijn bovendien laag geprijsd. Oh, en het is standaard op elke zondag open! Maar goed, terug naar mijn kerstoutfit. Of eigenlijk beter gezegd, mijn kerst én verjaardagsoutfit, aangezien deze allebei op 25 december vallen. Extra belangrijk dus.

Mijn eerste doel deze dag is het vinden van een rood jurkje. Rood is natuurlijk dé kerstkleur en zwart kan ik de rest van het jaar nog dragen. Onder dit rode jurkje doe ik een zwarte panty met mooie matzwarte pumps. Omdat alleen een jurkje natuurlijk een beetje koud is en ik tóch iets van glitters wil dragen tijdens de kerst, kies ik voor op mijn jurkje een zwart vestje met pailletjes. Om mezelf daarna af te maken -uhm, niet in de letterlijke zin van het woord, maar om mijn look compleet maken natuurlijk- wil ik er als finishing touch nog een mooie grote zilveren ketting bij.

Omdat Maasmechelen best een eindje reizen is vanuit mijn woonplaats Amsterdam (het ligt namelijk in België) en ik natuurlijk niet zonder complete outfit huiswaarts wil keren, download ik vóór mijn shopdag even de Chic Outlet Shopping app®voor op mijn telefoon. Hiermee zie je in een handomdraai de actuele en exclusieve aanbiedingen en kun je onder andere snel de weg vinden met behulp van de interactieve kaart. Ik ga er van uit dat deze dag vlekkeloos gaat verlopen en dat ik onder andere met een leuk jurkje terugkom. Of dit daadwerkelijk is gelukt, zie je in het volgende redactiedagboek!

Waar shop jij jouw kerstoutfit?