Outlet kerstshoppen in Maasmechelen Village

Mode & trends door Marleen_S
Maasmechelen Village is het walhalla voor de echte shopaholics onder ons die graag in de mooiste merken willen lopen en deze het liefst ook voor een zacht prijsje scoren. Zelfs als budgetista kun je deze Kerst in de shopstad terecht.

 
All I want for X-mas is… Maasmechelen Village
Natuurlijk wil je graag dit jaar stralend de feestdagen ingaan. Maar gezien de crisis moet dit wel een beetje budgetproof zijn. Waar je je slag dus het beste kan slaan? In de outlet. En de grootste shoppingsgelegenheid op dit gebied van de Benelux is natuurlijk Maasmechelen Village.

Je hebt de keuze uit meer dan 100 luxeboetieks, van Mexx tot aan Calvin Klein, en met voordeel dat kan oplopen tot 60% zul je gegarandeerd slagen. Plus: er openen steeds meer winkels hun outletdeuren in deze shopstad, dus het aanbod wordt steeds breder. Vanaf 7 december zijn er bovendien Special Offers met kortingen tot 50%  bij aankoop vanaf 2 items. De volledige lijst van speciale aanbiedingen vind je hier.
 


ZeChallenge: Een complete outfit voor € 200,-

Merken zijn eigenlijk niet aan mij - Marleen - besteed. Het liefst loop ik rond in pareltjes van de kringloop of iets wat ik de sale heb gescoord. Maar een goed merk dat ik in de outlet voor een mooie prijs in mijn kledingkast kan hangen? Dat klinkt toch wel erg aantrekkelijk.
 
Aan deze budgetista daarom de uitdaging om met een portemonnee vol klinkende eurootjes aan den levende lijve te ervaren hoeveel ik voor zo weinig mogelijk kan krijgen. En dat allemaal in Maasmechelen Village. Want wat kun je in je shopmandje stoppen voor € 200,-?
 
Of dit een doorslaand succes wordt of dat ik van een koude kermis terugkom: dat lees je binnenkort in het dagboek van Ze. Eerst maar eens even de shoproute uitstippelen en mijn verlanglijstje aanvullen. Maar schoenen van Liu Jo, een kerstjurkje van Karen Millen en een nieuw tas van Furla prijken er al bovenaan. Of ik dit allemaal ga scoren, lees je snel. Houd Ze.nl dus in de gaten!
 


Kerstbonus goed besteed in Maasmechelen Village

Wil je zelf ook zo’n challenge aangaan? Of wil je die kerstbonus goed besteden? Trek dan een dagje uit om de kerstsferen in Maasmechelen Village te proeven en shop jouw complete kerstoutfit.

Welke merken je tegemoet lachen in Maasmechelen Village? Wat dacht je bijvoorbeeld van Scotch & Soda, G-Star Raw, Hugo Boss, Karen Millen, Marlies Dekkers, Tommy Hilfiger, Diesel en Michael Kors? Ook vind je er horloges van onder andere Guess, Michael Kors, Ice-Watch, Furla, Diesel, Fossil, Marc Jacobs, Michael Kors, DKNY en Swarovski.

 
Shoptip! Tijdens de kerstperiode zijn er speciale latenightshoppings. Op 14, 15, 20, 21 en 22 december sluit Maasmechelen Village haar deuren pas om 20:00! Ook zijn de outletwinkels iedere zondag open.

Maasmechelen Village 
Zetellaan 100
3630 Maasmechelen 
Gratis parkeren / E314, afrit 33 
MaasmechelenVillage.com 

Download hier de speciale Chic Outlet Shopping® app die je op weg helpt tijdens het shoppen!