Vrouw wijst vriend af om kleine piemel

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Het ego van de 30-jarige Patrick Moote kreeg een flinke knauw. Toen hij zijn vriendin vroeg of ze met hem wilde trouwen had hij waarschijnlijk een ander antwoord verwacht dan een 'nee'. De reden? Zijn penis was te klein. Ja echt, dit was de reden dat zijn vriendin niet met hem wilde trouwen. Als gevolg hiervan heeft Patrick een documentaire gemaakt over de vraag hoe belangrijk dat nou eigenlijk is, die grootte van de penis.

In deze documentaire laat hij verschillende mensen aan het woord en komt hij erachter hoe er eigenlijk over gedacht wordt over het belang van de penis. Ook komen zijn exen aan het woord. Eén ex gaf hun seksleven een drie als rapportcijfer, en de ander zei nog enigszins vriendelijk dat “het groter had gekund”. Ook bevestigen vrouwen waarmee Moote ooit seks heeft gehad, nooit echt iets gevoeld te hebben. Daarnaast hebben artsen bevestigt dat zijn penis kleiner is dan de gemiddelde penis. Dat Patrick inmiddels een klein beetje onzeker is over zijn jongeheer is dan ook best begrijpelijk. Maar hij is niet de enige, veel mannen zijn onzeker over de grootte van hun penis. Gelukkig voor Patrick en vele andere mannen laat de documentaire zien dat niet alle vrouwen dit heel belangrijk vinden. Met Patrick gaat het inmiddels weer goed en hij is volop aan het daten.

Bravo voor Patrick voor het doorbreken van een taboe. Want laten we eerlijk zijn; er zijn dingen die belangrijker zijn dan de grootte van de penis. Toch?

Bron