5x Snel van casual naar partyproof

Mode & trends door Vrouwen redactie

Je staat voor de kast en je hebt niks, maar dan ook echt helemaal niks om aan te trekken. Het feit dat je kledingkast volledig uitpuilt is daarbij duidelijk niet van belang. Net op die ene avond dat je gezellig met je vriendinnen gaat stappen zijn al je kleren ineens veel te saai, veel te gewoontjes. Of misschien heb je gewoon geen zin om jezelf in dat veel te strakke sexy jurkje te hijsen? Wij hebben de oplossing gevonden. Zo wordt jouw casual kleding, partyproof.

Een trui wordt al een stuk spannender wanneer je er een mooie sjaal of een statement necklace op draagt. Comfortabel én modieus, wat wil je nog meer?


Maak je denim blouse in een stap extreem vrouwelijk door hem in een strak rokje te stoppen.


Jeans alleen voor overdag? As if! Draag een skinny jeans met een doorschijnend topje voor een supersexy outfit. Maar vergeet niet je bh op je outfit aan te passen! Als die zichtbaar is moet je zorgen dat het mooi exemplaar is, natuurlijk.


Leggings kunnen een beetje saai zijn, maar niet als je gaat voor een knalexemplaar! Ga voor een legging met felle kleuren of een spannend patroon. Zorg wel dat je T-shirt lang genoeg is. Remember de wijze woorden van Gossip Girl's Blair Waldorf: leggings are no pants!

Bron