Verleidelijke rode lippen

Gezicht door Vrouwen redactie

Marloes is oprichtster en eigenaar van Inspiremedaily.nl. Ze vindt het belangrijk om gezond te leven zodat ze van het leven kan genieten. Haar website bevat inspiratie voor beauty, health, fun, love, spirituality en fashion. Elke maand schrijft Marloes een artikel voor Vrouwen.nl over genieten en gezond leven. Deze maand gaat het over het aanbrengen van lippenstift, voor een verleidelijke rode mond.

Haal die verleidelijke kant bij je naar boven en kies een keer voor rode lippen. Iedereen wilt zich toch weleens begeerlijk voelen? Om die perfecte red lips te creëren volg je heel simpel de volgende stappen. Be a vamp!

Benodigdheden
• Rode lipstick
• Matching rood lippotlood
• Poeder
• Poeder poef (spons)
• Een tissue
• Een lippenkwastje (optioneel)


1. Omlijnen
Om die perfecte rode lippen te maken moet je beginnen met het omlijnen van de lippen. Dit zorgt er voor dat de vorm strak is en dat de lipstick niet naar buiten uitlekt. Begin bij je cupido boogje bovenaan. Dit is de v-vorm aan de bovenkant van je lippen. Werk dan van buiten naar binnen voor zowel de boven- als onderkant.


2. Inkleuren
Kleur de lippen in met de lipstick. Om nog preciezer in te vullen kies je voor een lipkwast i.p.v. met de lipstick zelf.


3. Poeder
Om de lipstick kleur lang vast te houden gaan we er een laagje poeder over heen brengen. Haal de lagen van de tissue van elkaar af zodat je nog een dun laagje overhoudt. Plaats deze over je lippen en breng met de poederpoef wat poeder aan op de lippen. Doe dit voor zowel boven als onder.

4. Lipstick finish
Haal de tissue van de lippen en breng een tweede laag lipstick aan.


5. All ready!
Je bent helemaal klaar en jouw verleidelijke lippen blijven op deze manier nog heel lang goed zitten.

Get ready to get flirty!