Oh oh: deadline!

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Deadlines. We krijgen er toch allemaal een bepaald soort stress van. Sommige mensen krijgen dat een week van te voren al, sommige pas een half uur van te voren. Ook al willen we het graag op tijd af hebben, vaak komt er tòch uitstelgedrag bij kijken. Uitstellen heb je in verschillende maten en soorten. Deze cartoon van Twenty Pixels illustreert het perfect. Het creatieve brein achter Twenty Pixels maakte nog meer grappige cartoons, o.a. over hoe digitale camera's onze manier van fotograferen hebben veranderd en

Wat voor een uitsteller ben jij?


Met de uitvinding van de digitale camera ging er echt een wereld voor ons open. Kun je je herinneren dat je een foto nam van je schoenen met een wegwerpcamera? Precies. Kijk hieronder voor nog meer foto's die we nooit genomen zouden hebben als de digitale camera niet was uitgevonden.


Tegenwoordig heb je bijna van alle gadgets verschillende edities en 'new and improved' versies. Zo niet de volgende apparaten. Zij zijn gewoon tijdloos en hoeven eigenlijk nooit vervangen te worden door een nieuwere versie. Kijk hieronder voor dingen die je niet hoeft te moderniseren.

Bron