Miss America een terrorist? Via LINDANieuws.nl

Gezicht door Vrouwen redactie

De nieuwe Miss America was amper gekozen, toen de eerste ophef over de gelukkige winnares ontstond. De reden? De uit Indiase ouders geboren Amerikaanse heeft een Indiaas getinte huid, en werd daarom door sommige Amerikanen (wij verdenken een stel starrige rednecks) een terrorist genoemd. Ook was ze volgens diezelfde criticasters niet Amerikaans genoeg om de titel 'Miss America' te mogen winnen - hoewel ze in de VS geboren is en er haar hele leven gewoond heeft.

Dit nieuws en nog veel meer nieuwtjes lees je sinds gisteren op LINDAnieuws.nl. Het kan je bijna niet ontgaan zijn, maar inderdaad: LINDA.magazine heeft een nieuwe nieuwssite gelanceerd! Omdat het magazine haar tienjarige jubileum viert werd het tijd voor een nieuwe innovatie. Niet alleen vind je op de nieuwe site het laatste nieuws, ook zijn er leuke nieuwe rubrieken: van blogs van Nederlandse vrouwen die over de hele wereld wonen tot liedjes luisteren met Giel Beelen. Onze favoriet: Gymmen met Arie, de sportles die Arie Boomsma geeft. Wat overigens bijzonder veel lijkt op de nieuwe Vrouwen.nl-rubriek ‘Sporttips van… een knappe man’ die in oktober van start gaan maar hé; great minds think alike.

Ook een grappig detail is dat je niet alleen naar LINDAnieuws.nl kunt gaan, maar de url in veel gevallen ook kunt customizen met je eigen naam: Marjoleinnieuws.nl, Sandranieuws.nl, Paulinenieuws.nl, Karinnieuws.nl - ze bestaan allemaal! Claartjenieuws.nl doet het helaas niet...

Ook de moeite van het bekijken waard zijn de nieuwe LINDA. apps, die zowel voor Android als voor iPhone in de bewuste app stores te vinden zijn. Downloaden maar!