Man vindt gebrek aan orgasmes reden om relatie te verbreken

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Oh oh, moeten we ons zorgen gaan maken? Moeten we ons gaan inschrijven voor seksworkshops, pornofilms gaan kijken ter inspiratie en het kamasutra handboek uit ons hoofd gaan leren? Volgens een enquête van de Engelse online seksshop Bondara.co.uk vindt namelijk één op de vier mannen een regelmatige orgasme belangrijker dan liefde. Zestien procent zou een relatie onmiddellijk verbreken als ze niet in staat zijn om regelmatig tot een orgasme te komen bij hun partner. Wij vrouwen maken ons er overig ook schuldig aan, van ons zou tien procent hetzelfde doen bij het uitblijven van orgasmes.

Vermoeidheid
Zestig procent van de ondervraagden zegt blij te zijn met hun relatie, maar zeventien procent van de mannen en zes procent van de vrouwen beoordeelt het seksuele aspect van de relatie als negatief. Het uitblijven van een orgasme speelt daarin een grote rol. De meest voorkomende oorzaak dat mannen en vrouwen niet tot een orgasme kunnen komen is vermoeidheid.

Faken
Wat betreft het faken zijn wij vrouwen toch wel de bad guys, maar liefst 69 procent van ons heeft wel eens een orgasme gefaket, terwijl maar 27 procent van de mannen ditzelfde gedaan heeft. Als iedereen nou eens wat minder zou faken, dan zouden de partners misschien wel doorhebben dat het allemaal niet zo soepel en opwindend gaat als ze dachten…

Bron. Afbeeldingen: bron, bron, bron