Verschillen tussen mannen en vrouwen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

We weten dat er verschillen zijn tussen mannen en vrouwen, hoewel we soms liever focussen op de overeenkomsten. Toch konden we deze sekse-onderscheidende feitjes niet op de plank laten liggen.

Wist je dat...

- Mannen gemiddeld 2.000 woorden op een dag zeggen, terwijl vrouwen er 7.000 per dag gebruiken? De gedachte dat vrouwen dingen verwerken door erover te praten lijkt dus te kloppen. Aan de andere kant kunnen wij het gekakel van sommige vrouwen ook al niet uitstaan, kun je nagaan wat mannen te verduren hebben.

- Een man ongeveer 6 maanden van zijn leven in de spiegel kijkt, en een vrouw zo'n 2 jaar van haar leven? En dan tellen we spiegelende winkelruiten, spiegels in pashokjes en de achteruitkijkspiegel van de auto niet eens mee...

- Binnen 15 minuten op een eerste date heeft een man besloten of er een tweede date in zit. Vrouwen doen daar gemiddeld een uur over. Tja, je wilt wel weten wat voor vlees je in de kuip hebt natuurlijk.

- Zoenen doet de helft van de mannen met de ogen open. Ja echt. Vrouwen weten dat niet omdat ze het nooit zien, aangezien 92% van de vrouwen wel de ogen sluit tijdens het zoenen.


Via be2.
Images: bron, bron, bron, bron.