Slipper top 10 + Win 2 paar slippers!

Mode & trends door Vrouwen redactie

Joehoe, zomer! Nu je benen en voeten alvast een aardig kleurtje hebben opgedaan durf je ze eindelijk te laten zien - mits je tenen netjes gelakt zijn en je voeten in appetijtelijk slippertjes gestoken zijn. Maar welke slippers moet je kiezen? Wij stelden een top 10 op in samenwerking met Slippery.nl en zorgden dat er voor iedereen wat wils tussen zit.

- Liever een paar slippers winnen? Scroll dan snel naar beneden, want we geven twee paar slippers weg! -

Nummer 10: Reef Fanning Luxe slippers in bruin/champagne
Oké, qua uiterlijk is dit exemplaar misschien niet het meest aantrekkelijk, maar de specs van deze slipper zijn goed. Er zit een heuse airbag in de hiel en de slipper ondersteunt je voet overal door de anatomische vorm. Ook leuk: er zit een flessenopener in verstopt.



Nummer 9: Ipanema GB Ethnic in beige
Gisele Bündchen is niet voor niets al jaren gezicht van Ipanema; haar modellenvoeten krijgen al genoeg hoge hakken te verduren. De platte en comfy slippers van Ipanema zijn een welkome afwisseling, zeker als ze een ultrahippe etnische print hebben die je nu overal ziet.



Nummer 8: Sanuk Yoga Spree in het goud
Een yogamat als slipper? Dankzij Sanuk kan het. Het voetbed van deze slipper is zo zacht als een yogamatje en heeft daardoor een ideale pasvorm.



Nummer 7: Reef Girls Gipsylove in het roze
Hmm, een slipper met een suede zool. Alsof je over een tapijtje loopt! Het voetbandje is geweven en dus ook superzacht voor je voeten.



Nummer 6: Reef Girls Miss J-Bay slippers
Vernoemd naar een bekende surf spot in Zuid-Afrika is dit de ultieme surfslipper, die bovendien gemaakt is van gerecycled leer en rubber.



Nummer 5: Reef girls slipper in bruin-wit-blauw
Deze Reef slipper heeft een bolling in het midden, waardoor de voetboog extra ondersteunt wordt. Extra comfy dus, en dan ook nog eens met een leuk geweven voetbandje.



Nummer 4: Havaianas slim sand/golden
De klassieker, maar dan met dunnere bandjes dan het origineel die bij deze versie ook nog eens goud gekleurd zijn. Simpel, doch chic!



Nummer 3: Ipanema premium sandaal
Dit slimme model zit tussen een slipper en een sandaal in, door bandjes die ook om je enkel zitten. Wie altijd blaren krijgt tussen de tenen van flip flops; probeer deze premium sandaal van Ipanema!



Nummer 2: Reef Girls Ugandal slippers in wit
Deze slipper is gemaakt van gerecycled papier dat behandeld is met lak, en de kralen in het voetbandje zijn gemaakt door ontheemde vrouwen in Oeganda. Milieuvriendelijker dan dit wordt het niet.



Nummer 1: Uzurii Paradise sandaal in wit
Waarom staat deze Uzurii slipper op nummer 1? Omdat het nooit genoeg kan schitteren, natuurlijk! Goed, misschien is het ietwat over de top voor een slipper, maar dat kan ons lekker niets schelen. Voor de diva op het strand.



Win 2x een paar slippers van Slippery.nl

We geven de twee leukste slippers van Slippery.nl weg: de Uzurii Paradise sandaal in het wit t.w.v. €79,95 en de Reef Girls Ugandal slippers t.w.v. €66,- met een bruine zool en wit bandje.

Meedoen?
- Reageer op dit artikel en laat weten welke slipper jij wilt winnen
- Kopieer je reactie en plak deze in een mail, samen met je naam en adres, en stuur de mail naar info@vrouwen.nl

Heb je geen Facebook? Ook dan kun je meedoen. Stuur in dat geval gewoon een mail met je reactie op de vraag, je naam en adres naar info@vrouwen.nl.


Deze winactie loopt t/m 7 augustus. Winnaars krijgen per mail bericht.