Feestdagenspecial: Dress to impress

Mode & trends door Janneke
We moeten nog even geduld hebben tot het zover is, maar Kerst komt steeds dichterbij! Een mooie outfit, feestelijke make-up en een goed kapsel: ben jij er al klaar voor? Om er tip top uit te zien, helpt Ze.nl je een eindje op weg!

Rond Kerstmis willen we er allemaal nét even wat feestelijker uitzien. Een mooie partydress voor dat ene feestje, een chique outfit voor het diner en een comfy look bij de openhaard: hoog tijd om te shoppen!

De partydress
Bij een feestje horen jurkjes en high heels. En helemaal met Kerst mogen we flink uitpakken! Ga voor vurig rood, sexy zwart en glittergoud. Combineer dit met een mooie pump en je zit helemaal goed! Ontzettend handig trouwens, is het nieuwe idee van Super Trash. Bij aankoop van een paar high heels, krijg je nu een setje platte ballerina's! Fijn voor de pijnlijke voetjes!

 

Diner outfit

Ga je tijdens het kerstdiner toch liever voor een broek? Ook dan kan je er werkelijk stunning uitzien! Een kerstige feestlook creëer je bijvoorbeeld met een paillettenshort of rode leren broek.

 

Comfy look

Zodra alle feestjes voorbij zijn en jij geniet van je warme choco aan de haard, kun jij jouw kleding daar ook op aanpassen. De hoge hakken maken plaats voor comfortabele sloffen en de ieniemienie jurkjes ruil je in voor heerlijk warme truien. Love it!
Bekijk ook:Feestdagenspecial: Knappe kapsels

 & Feestdagenspecial: De mooiste make-up looks

Weet jij al wat je aantrekt met Kerst?