Geef je haar een boost

Gezicht door Vrouwen redactie

Hoe dik ons haar ook is, we willen altijd meer, meer, meer. Je kunt je haar volstoppen met extensions, maar dat kost geld. Wie dat niet heeft (of dat niet aan haar haar wil uitgeven) hebben we tips. In de vorm van gifjes. Je hoeft dus geen ellenlange video’s te bekijken om het haar van je dromen te creëren. En je hoeft er ook niet bij te verzinnen wat er op de afbeelding nou precies bedoeld wordt. We GIF it to you, baby.


Spray haarverdikkingsspray (of mousse) op de haarwortel van je handdoekdroge haar en föhn het goed droog.


Steek je haar op in vier afzonderlijke delen en zet ze vast met een klem. Maak één vak boven elk oor, één op je achterhoofd en één bovenop je hoofd.


Zet in alle vier de delen haar twee grote krulspelden. Let op: voordat je die erin zet föhn je eerst je haar warm.


Begin met de krulspelden bovenop je hoofd, dit deel van je haar heeft de grootste krulspelden nodig. Draai ze, weg van je gezicht, van de haarpunt naar de wortel. De krulspelden boven je oren kun je als laatste doen.


Laat de krulspelden 15-20 minuten zitten. Ondertussen heb je alle tijd om andere dingen te doen. Je kunt ook als de krulspelden nog in je haar zitten, de wortels van je haren koud föhnen om het proces te versnellen.


Rol de krulspelden zorgvuldig uit je haar.


Spray een klein beetje haarlak op de wortels van je haar als de krulspelden eruit zijn.


Kam je haar voorzichtig uit en breng het gewenste model erin aan. Als je dit niet elke dag wil doen, dan kun je wat speciaal haarpoeder op de wortels aanbrengen, zodat je je haar na het slapen weer in het perfecte model kunt kammen.

Het model kijkt alsof ze er niet zo blij mee is, maar wij zouden een moord doen voor zo'n volumineuze bos haar...


Bron