Vreemde beauty trucs die echt werken!

Gezicht door Vrouwen redactie

Er zitten meer beautyproducten verstopt in je keuken- of badkamerkastjes dan je denkt. Bespaar geld met deze tips!


1. Gebruik stoom om je make-up te fixeren
Laat een bad vollopen met heet water of ga naast een hete douche staan, nadat je je make-up hebt aangebracht. De stoom die van het hete water af komt fixeert je make-up, zodat die langer en beter op zijn plek blijft zitten. Ook een prettige bijkomendheid: stoom zorgt ervoor dat je gezicht er ontzettend fris uitziet. Hoera!


2. Appelazijn tegen een opgeblazen gevoel
Als je buik vaak opzwelt naarmate de dag vordert zijn feestjes 's avonds waarbij je een strak jurkje aan wilt trekken een ware nachtmerrie. Niet langer: wanneer je een eetlepel appelazijn oplost in een klein glas water en dat opdrinkt, zullen de enzymen in de azijn ervoor zorgen dat de gasproductie van je verteringssysteem vermindert. Je opgeblazen gevoel zal na 30 minuten verminderd zijn.


3. Lijnzaadolie als wonder voor je wimpers
Lijnzaad is een heel interessant goedje. Het bevat Omega 3, 6, en 9, evenals vitamine B en lecithine. Al die ingrediënten doen wonderen voor je wimpers. Dep daarom een klein beetje lijnzaadolie op je wimpers voor je gaat slapen en herhaal dat elke avond. Binnen een maand zul je zien dat je wimpers sterker en langer worden.4. Verminder roodheid in je gezicht met neusspray en oogdruppels
Oogdruppels die als functie hebben om rode ogen tegen te gaan kun je heel goed gebruiken om rode vlekjes in je huid tegen te gaan - evenals neusspray. Deze producten bevatten ingrediënten die bloedvaten verkleinen, waardoor de roodheid vermindert. Dep deze producten simpelweg op de rode plekjes.


Bron.
Afbeeldingen: bron, bron, bron, bron.