Beautilicious kantoorbenodigdheden

Gezicht door Vrouwen redactie

Sommige tools die op je bureau staan kunnen een tweede functie vervullen als make-up hulpstuk. Gooi je plakband, visitekaartjes of enveloppen niet weg; dankzij Beautylish kun je ze gebruiken voor je look!

1. Plakband
Perfectioneer je 'cat eye' door een stukje plakband onder je oog te plakken voor je met je make-up in de weer gaat. Als je een primer gebruikt breng je die wel alvast aan voor je het plakband bevestigt. Alle make-up die op het plakbandje terecht komt kun je in een beweging weer weghalen als je alles hebt aangebracht, zodat je een perfecte scherpe 'winged eye' krijgt. Je kunt plakband daarnaast ook gebruiken om overtollige glitters weg te halen.



2. Visitekaartje
Je kunt een visitekaartje op dezelfde manier gebruiken als de plakband, zoals je op onderstaande foto ziet. Een andere optie is om het kaartje boven je oog te houden, tussen de topjes van je wimpers en je wenkbrauw. Op die manier kun je je mascara aanbrengen zonder dat je wimpertoppen tegen de huid onder je wenkbrauw aankomen, waardoor er mascaravlekken ontstaan.



3. Envelop
Het is een behoorlijk extreme look, maar wij vinden 'm tof. Gebruik een grote kwast om blush of een kleurpigment aan te brengen op je wangen, terwijl je een envelop tegen je gezicht gedrukt houdt. Zorg dat de lijn loopt van je mondhoek tot het midden van je oor. De envelop creëert zo een heel scherpe lijn, met een heftig effect.



Foto's via Beautylish