Voorkom een slechte adem

Gezicht door Vrouwen redactie

Blegh, slechte adem. Het geen sexy onderwerp en de meeste mensen doen er lacherig over, maar het hebben van een slechte adem is natuurlijk eigenlijk helemaal geen grapje. Als je zelf wel eens last hebt gehad van een slechte adem weet je hoe naar dat kan zijn. Het is niet alleen vervelend op 'normale' momenten, zoals in de kroeg of tijdens een werkoverleg, maar ook bijzonder onprettig als je een date of sollicitatiegesprek hebt. Er bestaan veel producten om iets aan slechte adem te doen, maar de meeste maskeren de vervelende lucht alleen maar tijdelijk.

In de Beautybox van april zat een mini flacon (50 ml) CB12 mondverzorgingsmiddel, die wij op de redactie natuurlijk even uitgeprobeerd hebben. Omdat we allemaal zo'n slechte adem hebben? Nee, gelukkig niet. Maar omdat je op sommige momenten gewoon graag het zekere voor het onzekere neemt. Op een spannende date bijvoorbeeld. Of op zondag bij een familiebrunch, na een heftige zaterdagnacht... CB12 pakt slechte adem aan bij de bron want het voorkomt tot 12 uur lang de vorming van stinkende zwavelgassen in de mond, en is daarom bewezen effectiever dan andere spoelingen of kauwgom. Bovendien houd je tot 12 uur lang een goede ademgeur en kun je het makkelijk iedere dag gebruiken, zodat je nooit meer onzeker hoeft te zijn over je adem.

Ook het zekere voor het onzekere nemen? Deze 'deodorant voor je mond' kun je kopen bij apotheek, drogist en via CB12.nl.