Fotodagboek 2: Oprichtster LiveLaughLove by Kim

Mode & trends door Vrouwen redactie

Kimberley van Aalst is een spontane meid van 22 jaar oud. Ze is eigenaresse van sieradenlabel LiveLaughLove by Kim: een stoer, hip en bovendien betaalbaar sieradenlabel. Ze zal de komende maanden een fotodagboek van haar leven bij houden op Vrouwen.nl, zodat je ziet wat deze jonge ondernemer zoal bezighoudt. Daarnaast is zij ook werkzaam als shopmanager in de kledingwinkel By Fabrio in Rotterdam.

Kimberley: "Doordat ik op jonge leeftijd ben gaan doen wat ik echt leuk vind, hoop ik andere meiden te kunnen inspireren en aan te moedigen om hetzelfde te doen. Always follow your dreams! Mijn sieraden zijn via de webshop op LiveLaughLove by Kim te koop en ook heb ik een aantal verkooppunten waar mijn label te koop is. Voor de ‘Fashion Nieuws’ rubriek op mijn website ga ik geregeld naar leuke events en schrijf hierover in die rubriek. Ook kun je hier andere leuke ‘mode nieuwtjes’ en interviews lezen. Zo blijf je naast het scoren van de leukste sieraden, ook op de hoogte van alle ins en outs in ‘fashionworld’.??

Veel plezier met het lezen en bekijken van mijn fotodagboek en tot de volgende maand!"

Op de modeshow van de nieuwste collectie ‘NIKKIE’ by Nikkie Plessen met bloggers Wendy van Soest en Farah Eslami.



Gezelligheid met presentatrice Beertje van Beers. Check onze LiveLaughLove kettingen!



Mijn sieradenlabel is aangesloten bij agentschap Fabulous Trading. Op de foto ben ik te zien met eigenaresse Liesbeth Onderdelinden.



Dit is de winkel ‘By Fabrio’ waar ik shopmanager ben, wat super leuk te combineren is met mijn eigen bedrijf LiveLaughLove.



Voor de ‘Fashion Nieuws’ rubriek op de website van LiveLaughLove was ik aanwezig tijdens The ModelConvention.



Onlangs was Myrthe Mylius op RTL Boulevard te zien en had ze de ‘Earrings Peace’ van LiveLaughLove in!



Klaar met mijn beste vriendin Carmen voor een leuk feestje!



Ik heb een hele leuke afspraak gehad met actrice Carolien Spoor. Hier is ze te zien op een happy Instagramfoto met een oorbel en ring uit de collectie van LiveLaughLove.



Wij waren met onze stand aanwezig op de 070-borrel in Den Haag en kijk eens wie een leuke ketting scoorde op de stand: Miss Nederland-World 2012 Nathalie den Dekker! She’s so cute...



Wat een mooi weer hadden we vorige week, dat was lekker genieten op het terras met vriendinnetje Xandra! Deze lieve meid ken ik al mijn hele leven.



Tot volgende maand!