Lenteproof Jurkjes

Mode & trends door Vrouwen redactie

Het mag dan maart zijn, helaas klappertanden we van de kou. Maar dat weerhoudt ons niet van positiviteit. Of hoe Charlie Chaplin het zei: “A day without laughter is a day wasted.” We blikken alvast vooruit op het naderende lenteweer en hebben de leukste jurken van Mydress.nl voor je op een rij gezet.


Casual trendy look

Dit donkerblauwe jurkje van glanzende stretchstof voelt lekker soepel aan bij het dragen. De Amber Navy staat leuk met een kort leren jack, panty's en leren laarzen. Maar deze jurk is ook te dragen als tuniek.

mydress

Amber Navy – Mydress.nl €34,95


Comfy trendy look

Streepjes zijn hot. Deze leuke bodycon jurk Jamie is daar een uitstekend voorbeeld van, die je ook nog eens goed kunt dragen naar het werk. Maak je outfit af met een korte blazer, panty en een paar enkellaarsjes. Probeer ook eens de combinatie met een lang vest en ballerina's.

mydress

Jamie Dress – Mydress.nl €69,95


Pretty lace look

Kanten jurkjes, we kunnen er niet van genoeg krijgen. De bovenkant van deze nauwsluitende Angela jurk is van transparant kant. Mooi en sexy tegelijk. Trek er een paar stijlvolle killer heels onder aan en je outfit is compleet. Eventueel kun je het ook combineren met een dun ceintuur.

jurkje

Angela Black – Mydress.nl 29,95


Happy spring look

Lauren is een vrolijke bloemenjurk die lekker losjes om je lichaam valt. Deze eigenschappen zorgen voor een zomerse uitstraling. Maar met een panty en een vestje kun je deze jurk ook nu al dragen, met dit sombere weer. Met warmer weer staat het leuk met een hoedje en sleehakken. De strikbandjes onder de borst zijn verstelbaar, waardoor je het op je eigen figuur kunt aanpassen.

mydress

Lauren Purple Flower – Mydress.nl €29,95