Grappige Feitjes over Films

Celebs door Vrouwen redactie

Aan de hand van deze lijst met grappige feitjes over films vertellen we je een aantal dingen die je nog niet wist. Dat Sean Connery in elke film waarin hij James Bond speelde een toupet, bijvoorbeeld...


Home alone
De vriendin van Buzz (een oudere broer van hoofdrolspeler Kevin) die op de foto te zien is, is een jongen met een pruik op. De regisseur dacht dat de grap te hard zou zijn voor een meisje.

home alone

James Bond
Sean Connery droeg een toupet in elke film waarin hij James Bond speelt.james bond


Monsters Inc.
De stem van 'Boo' in de film is ingesproken door Mary Gibb's, die op dat moment nog maar een kleuter was. Het lukte het productieteam niet om haar stil te laten zitten voor de opnames van haar tekst, dus volgden ze haar door de studie met een microfoon om de brabbelwoorden van Mary op te vangen terwijl ze aan het spelen was, tot ze de tekst van Boo daaruit konden samenstellen.

monsters inc


Catwoman
Om Michelle Pfeiffer in haar Catwomanpakje te krijgen, moest haar outfit "vacuum-sealed" worden om haar lichaam, waarbij alle overtollige lucht werd weggezogen. Ze kon haar kostuum maar voor een beperkte periode dragen, anders zou ze flauwvallen.

catwoman


Indiana Jones
Sean Connery is maar 12 jaar ouder dan Harrison Ford.

indiana jones

Lees meer grappige feitjes over films op Cracked.com.