Opgestoken & Gevlochten Haar

Gezicht door Vrouwen redactie

Wat doe jij als je haast hebt 's ochtends maar niet met een saai kapsel de deur uit wilt gaan? Te laat komen, of toch maar weer voor die oude vertrouwde paardenstaart kiezen? Je keuze wordt nu uitgebreid, dankzij de opgestoken vlecht van Latest Hairstyles. Dit kapsel met een opgestoken vlecht kost je namelijk heel weinig tijd. Zo maak je hem:

1. Je begint met droog haar. Hoe meer structuur erin zit, hoe beter het blijft zitten. Dus heb jij super glad en steil haar? Maak het dan iets stugger door haarlak te gebruiken en lichte krullen in je haar te zetten.

2 & 3. Pak aan de ene kant van je hoofd een plukje haar dat voor je oor zit en draai eraan. Doe dit ook aan de andere kant en maak dit aan de achterkant van je hoofd vast met een elastiekje.

4 & 5. Verdeel nu je haar in drie delen en maak een losse vlecht. Maak ook deze onderaan vast met een elastiekje.

6 & 7. Nu komt het lastigste deel. ‘Vouw’ de vlecht dubbel en doe het uiteinde achter het opgerolde stukje haar dat je al eerder vastzette. Om het beter vast te zetten kun je schuifspeldjes gebruiken. Om je haar nog voller te laten lijken kun je de vlecht nog wat uit elkaar trekken zodat deze iets slordiger en voller lijkt.

Om je haar langer in model te houden spuit je er nog wat haarlak in en voila: klaar!

Bron