Extra Bruin Uit Flesje + Win!

Gezicht door Vrouwen redactie

In de zomer zijn veel vrouwen eigenlijk continu bezig met bruin worden, zodat we onze witte melkflessen achter ons kunnen laten. Maar ook rond deze tijd van het jaar, midden in de winter, zou het leuk zijn om al een kleurtje te hebben. Als de zomer niet naar ons komt, komen wij wel naar de zomer! Maar hoe doe je dat als de zon niet schijnt? Probeer de zonnebank! Heb je niet heel veel tijd? Zorg dan dat je een lotion gebruikt die de een snelle bruining bevordert, zoals de Head over Heels lotion van Designer Skin. Zo sla je geen twee vliegen in een klap, maar víer vliegen in een klap. Bam!

- scroll naar beneden voor de winactie! -

De lotion zorgt niet alleen dat de werking van de zonnebank versterkt wordt, maar doet nog veel meer. In een notendop:

- Je krijgt een mooi en subtiel bruin kleurtje. Zeker in combinatie met de zon of de zonnebank. Vergeet alleen niet dat er geen SPF in de lotion zit, dus je zult in dat geval nog wel moeten smeren met zonnebrandcrème.
- Er zit cafeïne in de lotion waardoor de vetafbraak bij plaatselijke ‘probleemzones’ genadeloos aangepakt wordt. Wat wil een vrouw nog meer?
- Nou, misschien wel minder vaak benen scheren? Dat rotklusje telkens maar weer, bah. In de lotion zit ook een werkstof die er voor zorgt dat de haargroei vertraagd wordt en je benen na het scheren dus extra lang mooi en glad en zacht zijn. Joepie!
- De mini glittertjes in de lotion zitten er ook niet voor niets in. Door de glans van die glittertjes krijg jij een sublieme en sensuele glans op je benen.


Win: 15x Head over Heels lotion van Designer Skin (t.w.v. €38,50)

Ben je enthousiast geworden en wil je de Head over Heels lotion van Designer Skin zelf ook proberen? Dat kan! Vrouwen.nl geeft 15 flessen t.w.v. €38,50 weg.
Meedoen?

1. Reageer hieronder op dit bericht en laat weten waarom jij deze 4-in-1 zelfbruinende lotion verdient!
2. Plak je reactie in een e-mail en vergeet niet je naam en adres te vermelden. Stuur deze mail naar info@vrouwen.nl ovv Designer Skin.

Succes!

Weetje: Wist je dat veel mensen in de winter een tekort aan vitamine D oplopen? Dit maakt je lichaam aan onder invloed van zonlicht, maar doordat mensen vaak minder buiten zijn in de winter maken ze te weinig vitamine D aan. Een bezoekje aan een goede zonnebank helpt een handje, doordat de lampen ook UV-B straling uitstralen.

(Image via Weheartit)

Deze winactie loopt t/m 29 januari. Winnaars worden in de week van 29 januari bekend gemaakt op deze pagina en krijgen bericht per e-mail.