Zo Gaat Hij Jou Missen

Vrije tijd door Vrouwen redactie

Soms wil je gewoon dat je vriend je mist, zoals jij heb ook mist als je een poosje niet bij elkaar bent. Maar dat kan nogal moeilijk zijn aangezien mannen soms lastig te begrijpen zijn. Wat willen ze nou? Hier wat tips waarmee je zorgt dat hij jou mist als je er niet bent.


1. Stuur romantische smsjes
Herinner hem eraan hoe romantisch hij is, hoe leuk jullie samen zijn, hoe gezellig jullie laatste date was, of hoeveel jij hem mist. Dan moet hij toch wel aan jou denken?



2. Ga uit met je vriendinnen
Ga juist niet elke avond met hem mee uit. Ga lekker met je eigen vriendinnen en heb lol. Hij wordt vast nieuwsgierig naar wat jij aan het doen bent en dan gaat hij jou vanzelf missen.



3. Stuur hem bloemen
Als hij in de bouw werkt is het misschien niet heel handig, maar op kantoor kan het best. Stuur hem een bos bloemen of een taart op zijn verjaardag en hij zal zeker aan jou denken. En wie weet… Misschien krijg je daar wel iets voor terug.



4. Laat lieve briefjes achter
Stop een lief briefje in zijn lunch, stop een briefje in zijn tas, leg een briefje op zijn kussen. Wees creatief! Een ‘Ik houd van jou’ kan al genoeg zijn om hem jou meer te laten missen.



5. Verras hem
Dé manier om hem jou meer te laten missen is om hem zomaar te verassen. Niet constant natuurlijk maar zo af en toe. Het hoeft echt niet zo moeilijk te zijn. Zorg bijvoorbeeld dat je een verrassingsdiner voor hem klaar hebt staan als hij thuis komt of neem hem zomaar mee naar de bioscoop.



6. Laat hem contact opnemen
Ben jij altijd diegene die hem belt of sms't? Laat hem jou dan een keer bellen of smssen. Wacht gewoon tot hij contact zoekt. Echt, dat gebeurt vanzelf. Gewoon geduld hebben. Als jij niets van je laat horen zal hij je alleen maar meer gaan missen.



7. Ochtendseks
Waarom zou je geen seks hebben voordat jullie beiden het huis uit gaan? De dag beter beginnen kan niet! En… hoe kan hij jou dan nog vergeten?


Foto's via Weheartit