Zeep Die Je Altijd Kunt Gebruiken

Gezicht door Vrouwen redactie

We schreven al eens eerder over rare ingrediënten in beautyproducten. Blijkbaar smeren sommige mensen nog steeds graag placenta of gemalen kevers op hun gezicht. Jij ook? Of zorg jij er liever voor dat je een kwalitatief goede verzorgingsproducten gebruikt, met de juiste ingrediënten? Als je daar een beetje op let is de kans groot dat jij Nablus Soap een prettig product vindt. Net als wij.

Nablus zeep is een natuurlijke, gezonde en echte zeep. Moderne zeep is vaak geen echte zeep maar een detergent. Die ontstaat na een chemisch proces met toevoeging van synthetische stoffen en zijn daardoor schadelijk voor de natuurlijke balans van de huid. Dat kan dus natuurlijker! De olijfzeep van Nablus wordt gemaakt van een klein aantal volledig natuurlijke ingrediënten. Door deze natuurlijke ingrediënten is de zeep geschikt voor dagelijks gebruik, milieuvriendelijk en ook nog eens biologisch afbreekbaar. Drie keer goed, dus.

De zeep wordt gemaakt van de eerste persing van olijfolie met verschillende natuurlijke bestanddelen en minerale producten uit de Dode Zee. De kruiden worden zorgvuldig uitgekozen vanwege hun huidondersteunende en verzorgende werking. Al deze producten worden op zo’n manier toegevoegd aan de zeep dat de werking van de ingrediënten niet verloren gaat. Hierdoor kan de zeep uiteenlopende huidproblemen verbeteren.

Het karakteristieke karakter van deze zeep is niet alleen een marketingpraatje, de Nablus Soap Company stamt namelijk uit 1971 en is opgericht door Mojtaba Adnan Tbeleh. Een telg uit een lijn van 400 jaar zeepmakers. De man die de zeep in blokken snijdt heet zelfs een ‘Tubeili’, duidelijke referentie naar de familienaam, niet?

Wil je deze Nablus zeep zelf proberen? Je koopt al voor €5,20 een stuk zeep in de webshop.