Tip: Estée Lauder App & Make-Up

Gezicht door Vrouwen redactie

Estée Lauder viert het succes van de Double Wear foundations en poeders met de lancering van een toffe Facebook-app, waarmee je een mozaïek kunt maken van je eigen Facebookfoto's. Zo maak je heel makkelijk een originele omslagfoto voor je Facebookpagina! De link tussen de Facebook applicatie en de Double Wear make-up is dat je er dankzij Double Wear foundation 15 lang stralend uit ziet - wat weergegeven wordt door de verschillende foto's die je kunt gebruiken in het mozaïek van de 'Kijk, dit ben ik - non-stop' Facebookapp. Vrouwen.nl deed het ook, met deze omslagfoto als resultaat!

De Double Wear Stay-In-Place foundations en poeders van Estée Lauder blijven niet alleen heel lang goed zitten, maar voelen ook heerlijk licht en natuurlijk dankzij een vetvrije en talgregulerende textuur. Bovendien zijn de producten uit deze lijn nu verkrijgbaar in maar liefst 12 verschillende tinten, omdat uit onderzoek bleek dat maar liefst 94% van de vrouwen niet de juiste teint foundation gebruikt.

Wil je ook een huid die er de hele dag piekfijn en egaal uitziet zonder last te krijgen van verstopte poriën? Ga dan langs bij een Estée Lauder verkoppunt bij jou in de buurt of kijk op Estée Lauder voor meer info over de Double Wear make-uplijn. Oh, en vergeet natuurlijk niet zo'n originele omslagfoto te maken met behulp van de 'Kijk, dit ben ik - non-stop' Facebookapp!