Getest: Met dit apparaat verminder je rimpels in 10 weken

Gezicht door Ze.nl

Van de ene op de andere dag zie je ze: fijne lijntjes en beginnende rimpels. Rondom je mondhoeken, je ogen, voorhoofd en hals. Vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven. Je kunt al vanaf je 25e anti-agingcrèmes smeren, maar Moeder Natuur kun je niet tegenhouden. Alhoewel... het slimme apparaatje Silk'n FaceTite Ritual belooft toch om binnen 10 weken je rimpels zichtbaar te verminderen. Wij namen de proef op de som!

Minder rimpels zonder botox

Het anti-rimpelapparaat Silk'n FaceTite Ritual maakt gebruik van de revolutionaire HT™-technologie die ook in professionele huidklinieken wordt toegepast. Deze technologie bestaat drie energiebronnen (Bipolaire RF energie, LEDlicht energie en IR warmte-energie). Deze werken samen om zo alle huidlagen te bereiken en te verwarmen, van de epidermis tot de onderhuidse vetlaag. De buitenzijde van de huid wordt maximaal 43 °C, terwijl de binnenste lagen maximaal 50 °C worden. Hierdoor trekken de vezels in de huid samen en wordt het probleem van binnenuit aangepakt. De huid wordt zichtbaar strakker, oogt jeugdiger en voelt hernieuwd aan. Het is klinisch getest, veilig en pijnloos.

FaceTite werkt van binnenuit door de collageen- en elastinevezels te herstellen. Nu ben jij  - net als wij - natuurlijk razend nieuwsgierig of het écht werkt. Lees gauw verder, want onze collega Elles mocht het apparaat 10 weken lang testen. 

silk

Silk’n FaceTite Ritual review

"Mijn naam is Elles (55) en ik ben Office Manager bij EEN Media. Ons team is erg jong en ik ben één van de oudste, dus het contrast van de jonge strakke snoeten ten opzichte van mijn rimpeltjes en lijntjes worden daardoor nog eens extra belicht. Mijn huidtype zou ik omschrijven als 'normaal'. Waardoor het voor mij makkelijk is om verschillende soorten crèmes te gebruiken. Ik heb geen fillers/botox omdat ik mijn natuurlijke expressie van emoties wil behouden. Maar ook ik wil - zoals velen - zo lang mogelijk een jonge, verzorgde en frisse uitstraling."

Eerste indruk

"De verpakking is een luxe box. Het is net een mini-kaptafeltje met een lade en spiegel in de klep. Daarin zitten alle producten: Silk’n FaceTite: het apparaat en de bijbehoorende Silk’n Slider Gel. De Silk’n Bright: een siliconen gezichtsborstel die tijdens het reinigen het gezicht ook masseert door middel van vibratie. Deze is waterproof en kan dus ook onder de douche/in bad gebruikt worden. En Silk’n Hyaluronic Serum. Dit kun je op twee manieren gebruiken: tijdens een behandeling met FaceTite of als serum na de behandeling. Verder zit er nog een verlengkabel en haarband in. Het ziet er allemaal veelbelovend uit, maar ik zeg altijd: eerst zien, dan geloven. "

silkn test

10 weken testen

"De Silk’n FaceTite is zeer makkelijk en prettig in gebruik. Een behandeling neemt zo’n 15 minuten in beslag per behandelgebied. De eerste paar keren stond ik in de badkamer voor de spiegel. Ik vond het op den duur een beetje saai worden om een kwartier lang mezelf - al draaiende met een apparaat in mijn gezicht - aan te staren. Na het reinigen van mijn gezicht met de Silk’n Bright (uiteraard wel in de badkamer) doe ik de behandeling nu op de bank terwijl ik televisiekijk. Ik doe de behandeling twee keer per week. Tijdens het gebruik geeft de Silk’n FaceTite warmte en infrarood-licht af. De warmte stel je zelf in en bouw je op. De behandeling voelt prettig aan en doet absoluut geen pijn. Eigenlijk vind ik het net een mini-strijkijzertje. Hoe fijn is dat, even de plooien uit je gezicht strijken! Het Hyaluron Serum is ook heerlijk. Het geeft je huid een zeer frisse look en een zijdezachte gevoel."

silkn facetite

Het resultaat

"Na enkele keren gebruik zag ik de lijntjes al iets vervagen en voelde mijn huid op de behandelde plekken steviger aan. Met name de fronslijnen en de lijnen naast mijn mond zijn minder diep. De kuiltjes in mijn wangen - erg leuk als je een jonge strakke huid hebt - gaan nu geleidelijk op in de rimpels waardoor deze bij mij nooit echt zullen verdwijnen, maar dat vind ik niet erg. Deze horen bij mij en noem ik mijn 'drimples'."

"Verder zie ik dat mijn poriën kleiner zijn geworden, waardoor mijn make-up gladder en mooier eruitziet. Een vriendin van mij vond dat mijn gezicht er 'rustiger' uitzag en wil de FaceTite nu ook aanschaffen."

Blijf je het gebruiken?

"Ik ben echt blij verrast. De FaceTite voldoet aan de beloftes! Ik zal het absoluut blijven gebruiken. Ik denk dat na langer gebruik de rimpeltjes zelfs nog meer af zullen nemen, maar sowieso zachter zullen blijven. En de jongere dames met een doffe huid en fijne lijntjes zou ik aanraden om er zo vroeg mogelijk mee te beginnen, zodat je je huid in optimale conditie houdt en de rimpeltjes daardoor geen kans geeft." 

Silk'n FaceTite Ritual is verkrijgbaar bij o.a. Silkn.eu, Wehkamp.nl, Bol.com, Bcc.nl en Douglas.nl.

silk voor en na

 

Lees ook: Zo gebruik je een elektrische gezichtsreiniger