Glamour Uit Een Doosje

Gezicht door Vrouwen redactie

Glamour staat voor stralend, verzorgd, luxueus en stijlvol. Iets wat we allemaal willen zijn, toch? Zeker op speciale feestjes of met de feestdagen. Het team achter de Beautybox heeft daar heel slim op ingespeeld. De producten die je in de november-editie van de beautybox vindt geven je een stijlvol, verzorgde en stralende look. Alleen nog de goede outfit en je bent klaar!

Producten die het Beautybox team uitkoos voor een glamorous look:

SYOSS – Heat-Protect Styling-Spray
Om er glamorous uit te zien, moet je ook je haar goed in model brengen. We weten allemaal dat föhnen en stylen niet goed is voor je haar, maar we doen het toch - alles voor een glamorous look. Met Syoss Heat-Protect Styling-Spray wordt jouw haar beschermd tegen de hitte van een föhn of stijltang tot 200°C. De spray vermindert pluis tot 24 uur en maakt het haar glad.

MARIA GALLAND PARIS – 410- Crème Minceur Modelante
Dit is een heerlijke, romige en modellerende crème, ideaal voor een totale en weldadige verzorging van het lichaam. Je huid wordt op den duur steviger en voorzien van nieuwe energie. Precies wat we willen, toch?

PUPA MILANO – VAMP! Mascara
Bij een glamorous look horen ook een stel volle, stevige en extra gevulde wimpers. En dat is wat deze vampy mascara doet. De mix van plantaardige, natuurlijke en synthetische wassen geven je wimpers een oversized volume en absoluut een vollere oogopslag.

WET ’N WILD – MegaLast Nail Color
Natuurlijk mag je je nagels niet overslaan. Deze nagellak van Wet ’n Wild chipt niet snel en is lekker longlasting. Altijd handig!

SANS SOUCIS - Moisture Aqua Benefits Crème
Deze dagcrème voorziet je huid continu van vocht, want dat heeft je huid nodig! Daardoor worden lijntjes en rimpels worden zachter.

SUPERLOOKS – Eye Liner Pencil Zilver&Goud
Deze pencils zijn multifunctioneel. Wat altijd mooi mee genomen is, scheelt weer geld dat je niet hoeft uitgeven aan andere producten, fijn! Deze pencils zijn te gebruiken als oogschaduw, lippenpotlood, als basis voor lippenstift, maar natuurlijk ook gewoon als eyeliner.


Nieuwsgierig geworden naar de Beautybox? Dan kun je je hier aanmelden voor de december-editie!

Bron foto: Fashionscene