Witte Tanden in 1 Week + Win 'MaxOver' twv €2000!

Gezicht door Vrouwen redactie

Stralend witte tanden maken je zelfverzekerder. Dat is handig, zeker als je een sollicitatiegesprek hebt. Of een belangrijke zakelijke meeting. Colgate introduceert een nieuwe lijn whitening producten die je tanden in één week een tint witter maken, zodat jij vol zelfvertrouwen je (zakelijke) leven in kunt stappen. We weten allemaal dat uiterlijk geen doorslaggevende factor is in een sollicitatiegesprek, maar wie lekker in zijn vel zit maakt natuurlijk wel een betere indruk!

- Scroll naar beneden voor de winactie twv €2000! -

Colgate helpt je niet alleen je tanden witter te maken, maar wil young professionals ook begeleiden in hun opmars op de arbeidsmarkt. Op Facebook geeft het tandpastamerk daarom tips over de manier waarop je het beste voor de dag kunt komen tijdens een belangrijke afspraak. Wat moet je zeker wèl aantrekken en wat juist niet? En wat zijn nog meer do’s en don’ts voor een goede eerste indruk?

Als kers op de taart mag Vrouwen.nl onder al haar lezers een MaxOver van Colgate verloten. Deze bijzondere make-over geeft dé kickstart aan jouw carrière als young professional. Deze MaxOver bestaat onder meer uit carrière coaching, persoonlijk stylingadvies, een iPad 3, een carrière goodiebag, een styling cheque t.w.v. 400 euro, een professionele fotoshoot en een jaarpakket Colgate MaxWhite One. Zodat jij vol zelfvertrouwen je ultieme ambities kunt verwezenlijken.

Win MaxOver t.w.v. € 2000,-

Hiertoe behoort o.a.
- Carrière coaching
- Persoonlijk stylingadvies
- iPad 3
- Carrière goodiebag
- Styling cheque t.w.v. 400 euro
- Professionele fotoshoot
- Jaarpakket Colgate MaxWhite One

Winnen?
Deze actie is helaas afgelopen. Nicole, gefeliciteerd!

Deze actie loopt t/m 13 november. Winnaars worden bekend gemaakt op Facebook en op deze pagina: Nicole, gefeliciteerd!