Getest: LOOkX Experience

Gezicht door Vrouwen redactie

Vrouwen.nl test de LOOkX Experience Time Stop Treatment, een beauty behandeling gecombineerd met veel (veel!) massage. Hoofdredacteur Claartje toog naar het trainingscentrum van LOOkX in Heiloo voor een uurtje uitgebreide verwennerij. Inderdaad, heel vervelend.

De LOOkX Experience Time Stop Treatment bestaat uit een aantal onderdelen. Het begin bestaat uit een massage van de voeten - hoe origineel! Het idee hierachter is dat je meteen in een ontspannen staat raakt. Geloof me, dat werkt. Daarna begint het reinigingsritueel, ook weer gecombineerd met een (gezichts-)massage. Na het reinigen is het tijd voor de biopeel, een van de paradepaardjes van de LOOkX. Het fruitzuur in deze biopeel zorgt ervoor dat je huid ontschilfert en verhoogt de weerstand van je huid. Echt lekker voelt dat niet, maar de lichte tinteling is gelukkig alles behalve pijnlijk of bijtend.

Na de biopeel volgt wederom een massage, waarbij verschillende technieken gecombineerd worden: van shiatsu tot bindweefselmassage. Als ik zou kunnen spinnen, zou ik dat doen. Het doel van de massage is de structuur van de huid te verbeteren. Daarna volgt het masker dat je hieronder op de foto ziet, op basis van plantencollageen. Terwijl dit masker inwerkt krijg ik wéér een massage, ditmaal van de handen. Massages komen terug in vrijwel ieder onderdeel van deze behandeling, waardoor je echt volledig ontspant. Waar je meestal tijdens het intrekken van een peeling of masker aan je lot wordt overgelaten, voel je je hier continu verzorgd.

De laatste fase van de behandeling draait om de LOOkX Time Stop Cream. Deze crème bevat o.a. een extract van de stamcellen van de plant Paardenboon, dat de stamcellen in je huid helpt beschadigingen te herstellen. Ook zit er granaatappelsap in, een sterke anti-oxidant die helpt tegen huidveroudering. De crème is prettig smeerbaar en gelukkig niet te vet. Een weldadig einde van een ontzettend ontspannende behandeling. Aanrader!

Wil jij deze behandeling ook proberen? Ga naar LOOkX.nl, typ je postcode in en maak een afspraak bij de dichtstbijzijnde LOOkX Salon.