Schoenen die Elke Vrouw Moet Hebben + Win €450 Shoptegoed!

Mode & trends door Vrouwen redactie

De uitdrukking luidt dat Diamonds are a girl's best friend. Vrouwen hebben echter ook nog een andere grote liefde: schoenen. Dat de meeste vrouwen meer schoenen hebben dan ze eigenlijk nodig hebben is duidelijk. Maar welke type schoen moet elke vrouw hebben? Natuurlijk liefst per type in meerdere kleuren? Je leest het hier.

- Wil jij €450,- shoptegoed winnen? Scroll naar beneden voor meer info over de winactie van Onlinewinnen! -


1. Hoge hakken
Dit is de must-have voor elke vrouw. Hoge hakken geven je zelfvertrouwen (mits je er goed op kunt lopen), verdubbelen je sexappeal in een handomdraai én liften je billen. Hoge hakken passen overal bij en kun je het hele jaar door dragen.


2. Ballerina's
Ondanks het feit dat je hakken het hele jaar door kunt dragen, betekent dit natuurlijk niet dat je dit ook moet doen. Om je voeten wat rust te geven is het handig om zo nu en dan ballerina's te dragen. Combineer met een jurkje voor een meisjesachtige look, of met jeans voor een nonchalante Franse look.



3. Laarzen
Ballerina's zijn prima om je voet te laten rusten, maar in de winter zijn die open schoentjes nogal koud. Het type schoenen dat ideaal is tijdens de winter? Juist, laarzen. Ze zitten lekker, zijn als het goed is water en sneeuw bestendig en passen vrijwel overal bij.


4. Sandaaltjes
Als de winterse tijden weer voorbij zijn mag het blote schoeisel weer uit de kast. In de zomer kun je niet zonder sandaaltjes. Perfect om bijvoorbeeld mee naar het strand te gaan, maar ook gekleed genoeg voor een casual dag op kantoor.


5. Sandalen met sleehakken
Naast de ballerina en het sandaaltje is er nog een fijne zomerschoen: de sandaal met sleehak. Zo'n glamorous paar hakken is net zo sexy als een pump met stiletto hak, maar loopt - in tegenstelling tot de stiletto hak - ontzettend comfortabel.


Win: €450,- shoptegoed voor schoenen!

Wil jij voor €450,- aan schoenen winkelen bij alle schoenenwinkels naar keuze? Doe dan mee met deze winactie van Onlinewinnen.nl en Vrouwen.nl! Welke schoenen staan op jouw verlanglijst?

Meedoen is simpel:
1. Ga naar de actiepagina en voer de opdracht uit.
2. Voer op de volgende pagina je gegevens in.

Let op: er zijn voorwaarden verbonden aan het meedoen aan deze actie. Door deel te nemen schrijf je je in voor acties van Onlinewinnen.nl. Klik op 'spelvoorwaarden' om te lezen wat dit precies inhoudt.

Succes!


Bron