How-To: Luxe Winterlook + Win LOOkX Trendset t.w.v. €89,95

Gezicht door Vrouwen redactie

Hoe spijtig ook, de zomer is wat het weer betreft definitief voorbij. Gelukkig brengt de winter ook een heleboel moois. Waar je bijvoorbeeld op een zomers festival uit de toon valt met zware smokey eyes kun je ‘s winters lekker uitpakken met feestelijke make-up - zoals deze luxueuze fluwelen avondlook. Winterse make-up vraagt om mooie volle kleuren. Laten die nu net goed vertegenwoordigd zijn in de make-uplijn van LOOkX voor deze winter.


Volg het onderstaande stappenplan en creeër de Velvet Winter Look heel makkelijk zelf. Liever even afkijken hoe het moet? Bekijk deze video en het kan niet meer mis gaan.


Natuurlijk kun je deze look creëren met je eigen make-up, maar voor een perfect gelijkend resultaat kun je het beste de producten van LOOkX gebruiken.

WIN: 5x LOOkX Trendset t.w.v. €89,95

Deze winactie is inmiddels helaas afgelopen.

(1) Like LOOkX op Facebook

De trendset t.w.v. €89,95 bestaat uit;
- LOOkX Ultra Lash Mascara t.w.v. €20,95
- LOOkX Trendmake-upbox gevuld met 3 kleuren t.w.v. €30,55
- LOOkX Shine & Care Gloss Nature t.w.v. €17,95
- LOOkX Natural Mineral Velvet powder t.w.v €20,50

Dat is nog niet alles. Onder alle nieuwe likers wordt een privé workshop verloot! De winnaar krijgt deze privé workshop samen met zes vriendinnen op de LOOkX Academie. Bovendien gaan jullie niet met lege handen naar huis: je vriendinnen en jij krijgen allemaal een goodiebag t.w.v. €25,-.

Deze actie loopt t/m woensdag 3 oktober.